kakav codec? pa jel imaš instaliran power DVD ili nešt slično? trebalo bi raditi...
nemrem gledat dvd-e... imam program al neznam di da uzmem kodek... dajt adresu
kakav codec? pa jel imaš instaliran power DVD ili nešt slično? trebalo bi raditi...
Da dovoljno je da imas instaliran PowerDVD...
download
DVD je standard. Svaka DVD play aplikacija ima built in decoder!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
...ma treba ti radit i u običnom Windows Media playeru...Izvorno postao ipavli19
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
to je i meni bilo dok nisam instaliro K-Lite Codec Pack.možeš ga skinut ovdje
zzop.
e a kaj ako nema zvuka na dvdu?
decko je nedavno slagao komp...kupio je dvd przilicu i tako...i kad smo probali gledati dvde zvuka nije bilo...na divx formatu ga ima,ima ga u igricama a i kad se slusa muzika...jedino nema na dvdu...
ima powerdvd...
jel ima na drugim DVDima zvuka? ili samo na tom jednom?
Najprije probaj sa drugim DVD medijem!Izvorno postao tutlek
Ako ne radi, uninstall Power DVD, pa probaj instalirati neki drugi DVD player i probaj sa njim. Ako radi probaj ponovno instalirati Power DVD i vidi da li radi onda i u Power DVD - u i u onome programu koji si instalirao.
Inace, cini ti razliku i da li koristis on board zvucnu ili neku drugu PCI zvucnu karticu...ako ti frend koristi SPDIF, tada ga treba podesiti u propertiesima Power DVD - a...
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
mozda dok si przio, iskljucio audio ko na dvd shrinkue a kaj ako nema zvuka na dvdu?
decko je nedavno slagao komp...kupio je dvd przilicu i tako...i kad smo probali gledati dvde zvuka nije bilo...na divx formatu ga ima,ima ga u igricama a i kad se slusa muzika...jedino nema na dvdu...
ima powerdvd...
www.free-codec.com ili free-codecs
uglavnom, iz svake kategorije skini top rejtani pack i to ti je to. a možeš i za svaki pack pogledat kaj sadrži, pa skini onaj koji ima najveću podršku za dvd
MA zasto da skida tolko raznoraznih bezveznih kodek pakova , samo ce se pomjesat i nakraju nece nist radit.
Iz iskustva znam da je uvjek dovoljan jedan , ja ti neznam sad koji , svako ce ti rec drugcije.
to naravno pricam az nekakve filmove divx mpeg i sl.-..
dvd bi trebo po defoltu ti radit..
Radije ti probaj dal je sve u redu s dvdom.
Jedini codec koji ja imam je ffdshow i nikada ali baš nikada nisam imao nikakvih problema kod bilokakvih video formata
...također... i to još stariju verziju... jedini dodatni codec imam za Divx...Izvorno postao Skyward
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks