Za mene je smeće, ali to je samo moje mišljenje.
da malo odemo od mobitela!
jel mislite da je smece ustasko ili vam je dobar!![]()
Za mene je smeće, ali to je samo moje mišljenje.
i za mene, a to je REALNO misljenje
Što god je ali može dignut' ljude...
K'o nekad Mišo Mate a naravno Kovač...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
pa dobro to je zato sto je vecina ljudi u k.... ali jebi ti to kad mu je publika takva da pokazuju zastave sa kukastim krizem na njegovim koncertima
Imao je svojih 20 dana slave i više ga se nigdje ne spominje već par mjeseci
On je isto što i Ceca u Srbiji-moje mišljenje.
uzaludna rasprava o primitivizmu dijela hrvatskog naroda koji se uspijeva spustiti na tu razinu da konzumira njegove "glazbene uratke" (koji su, usputno rečeno, glazbeno dijelom 'maznuti' od starih stranih uglavnom rock bendova)...
ma bas sam postavio ovu temu da vidim kakvi su ljudi na forumu
...zanimljivi...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
...i očito ne Thompson fanovi....(hvala Bogu!!)![]()
to mi je drago
ja sam thompsonov fan, i nemogu vjerovati da ste protiv njega, vi đubrad četnička! (šala) pa kaj pričate gluposti da je imo svojih 20 dana slave, pa ko nas je bodrio za vrijeme rata! pa vi ste jadni A THOMPSON JE ZAKON! njegova muzika je super, no iz pročitanog vidim tko ste i šta ste...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
to je kretencina koja sve sto sere sere za svoju korist a kreteni to puse!
p.s. tko smo to?
........
nadam se da niste četnici...
ok, ako izbacimo politiku, njegove pjesme su mi ljepe i dobro pjeva.
ali mi smo ustaše, pa nam sve to još bolje prija!
nadam se da se zezas da smo mi ustase, mozes govoriti u svoje ime!
ma ima on predivan gas!
kaj se bojiš priznat da si ustaša?
jel znaš kaj to znači?
ja nisam sigurno a ako ti jesi nemam rijeci, znam kaj to znaci, vjerojatno puno bolje od tebe!
Killa jel ti znaš šta to znači? Nisam se htio uključivati u ovu kontraverznu raspravu ali više ne mogu izdržati!! Jel ti jasno da je to nešto najodvratnije na svijetu? Nemoj se time hvaliti pogotovo dok ne saznaš tko su ustaše (iz knjiga a ne s tompsonovih koncerata) i kakve su nezamislive i odvratne strahote u ljudskoj povijesti radili. Ustaše Hrvatsku državu samo potkopavaju i jedna su velika crna mrlja u našoj povijesti a budale samo mogu danas tvrditi da su ustaše. Nemoj molim te brkati poštene hrvatske branitelje s odvratnim izrodom kao što su ustaše!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ja možda nisam ustaša, ali ih svakako podržavam
nije me sram priznat da sam hrvat ni ustaša...
imam susjeda srbina, pa namjerno glasno pustim thompsona![]()
nema ta budala nista sa tim fala bogu da ga nemam, znam iz drugih izvora!
whiteboy potpuno se slazem sa tobom
ma ti nisi normalan, a to kaj zajebavas susjeda srbina pokazuje da si fašista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moja greška što nisam objasnio kakav je taj susjed... četnik je.
jer ja protiv srba nemam apsolutno ništa.
Ja sam ustaša, rodjeni.
I sad na sebi imam majicu Crne legije.
Thompson je legenda. Eh kad bih vam dao URL mog sitea pali bi u nesvijest... NDH forever![]()
Nokia je Nokia, ostalo su mobiteli !
mislim da bi tu negdje trebao biti kraj emisije![]()
dobar grah daleko se čuje
NA ZNANJE: Postovi u ovom threadu moderatori namjerno nisu brisali već ih ostavili na sliku i priliku onih koji su ih i napisali, a time i izvrgnuli na sveopće ruglo.
Ubuduće molim članove prije nego se upuste u kontraverzne rasprave i širenje raznih vlastitih životnih svijetonazora i uvjerenja koja bi mogla biti uvredljiva ostalim članovima da se prije konzultiraju s PRAVILIMA KORIŠTENJA MOBIL FORUMA
Hvala.
Zadnji uredio whiteboy : 13-05-2003 u 19:36
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks