a tebi rade sve igre meni ih polovica ne radi... kad ih šaljem bluetotom ili ak ih stavim prek kabla uvjek kad ih ide instalirati napiše mi program nema certifikat i i gru nasnimi ali ne radi ... ima ljeka
opisat ću što se dogodilo pa ću testirat još par puta (pošto nisam neki stručnjak)pa ak radi ok. pošto nisam niti jednim alatom mogao uključit java app loader, išao sam skinut sa vodafone live igru za mob i nakon instalacije na mem.karticu pojavila mi se opcija( u folderu-igre-mem kartica)" instalirati novo" i još bolje sad mi prepoznaje datoteke jad i jar od MOBILE SAFE-a koje sam stavil na karticu prije dva tjedna ,pa sam i njega instalirao i radi savršeno.
sad ću probat još par igrica ak radi onda se nekak taj java loader uljučil a kak to neznam.
EDIT: evo probao sam 3 igrice. sve sam kopirao na karticu u folder \mobile\kjava i kad otvorim na mobu games-memori kartica i pošto mi je uključena opcija instaliratio novo igre se instaliraju. i ja dobijem obavjest da je igra bez certifikata ali svejedno nakon instalacije radi. ( i to sve radi bez midwaya i p2k toolsa koji ne rade sa mobom)
Zadnji uredio unreal : 13-11-2005 u 22:46
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
a tebi rade sve igre meni ih polovica ne radi... kad ih šaljem bluetotom ili ak ih stavim prek kabla uvjek kad ih ide instalirati napiše mi program nema certifikat i i gru nasnimi ali ne radi ... ima ljeka
Pa sta zar prije nisi mogao instalirati igra sa SD kartice ???
Sve igra koje staviš na karticu u kjava folder (jar + jad) biće ti pod stavkom INSTALIRATI NOVO pod igrama.
Telefon moraš otpojiti od kabla jer nemoš pristupiti toj stavci dok je mob prištekan
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
Jos jedan koristan softwer za prebacivanje file-ova i igrica na laksi nacin. Koristio sa na motoroli E1000
ne, uopće mi nije pokazivao opciju "instalirati novo" dok nisam skinuo igru sa vod.live, a nakon toga da. zakaj je to tak nemam pojma!Izvorno postao zrino
![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
Bookmarks