Da li se isplati mijenjati Samsung P510, star skoro 4mj., kao nov, sa računom, garancijom i svom opremom za K700, star 3mj., kao nov, full oprema, ali bez garancije i bez doplata?
Kaj vi mislite?
Da li se isplati mijenjati Samsung P510, star skoro 4mj., kao nov, sa računom, garancijom i svom opremom za K700, star 3mj., kao nov, full oprema, ali bez garancije i bez doplata?
Kaj vi mislite?
Bom Chicka WahWah
Ja bih mijenjao, bez obzira na cinjenicu sto K700 nema garanciju.
Naime K700 je bolji telefon, iako ima svojih musica i muci ga kada mu se memorija napuni preko 80 - 85%, a to se onda odrazava i na njegovu brzinu rada.
Naravno ovisi i o stanju K700, ali ako je kako kazes kao nov, moje je misljenje da bi trebao mijenjati!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
...definitvno mjenjaj, jer je k700 ipak bolji mob... a ima i BT, što mi je dosta bitno...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ukratko mijenjaj! uz to sto je bolji, i bolje izgleda...![]()
Uvijek onda nedoumica: Dizajn vs softver....
Na tebi je da odlučiš....
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
ja ga ne bi mijenjao.garancija puno znaci a pogotovo kod sonyericssona koji je skolon nekim kvarovima.Imam k700 10 mjeseci a mobitel doslovno krepava.joystick mu je otkazao gasi se pri razgovoru stalno nesto steka.
mijenjaj ja ti kažem mob je super
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Još razmišljaš....
Mijenjaj ,nemaš kaj tu razmišljati...
Da ima garanciju, mijenjao bi 100%...ovak sam još u nedoumicama, jer znam da K700 ne vrvi od kvalitete...
Bom Chicka WahWah
mijenjaj što prije
a kaj ces mijenjat?! k700 je vec pregazilo vrijeme i neces nist konkretno dobit osim pokoji kvar. radije skupljaj pare jos neko vrijeme i onda si fino kupi nest posteno
Bookmarks