na vipnetovim stranicama vidjeh danas cijenu 1791 kn....stvarno fer ponuda nema sto....ne vjerujem da ce t610 biti skuplji od 3000 kn sudeci po ovoj cijeni...
kamera u kompletu, jedino je lose 256 boja (za one zahtijevne)...stvarno sad cekam t610
na vipnetovim stranicama vidjeh danas cijenu 1791 kn....stvarno fer ponuda nema sto....ne vjerujem da ce t610 biti skuplji od 3000 kn sudeci po ovoj cijeni...
kamera u kompletu, jedino je lose 256 boja (za one zahtijevne)...stvarno sad cekam t610
Zadnji uredio Dred : 08-05-2003 u 09:36
slazem se..SE je redovito posten glede cijene
i ja priznajem da jedva cekam t610 iako ce on biti dosta kasnije
ipak je to novi telefon, za razliku od t310![]()
Čekaj tu je u nekom paketu ili...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Ja mijenjam svoj S55 za T610, ali ne odmah, nego kada malo pojeftini... znaci za nekih 4 mj....
T610 mi je prejeben... jos da ima MMC bio bi presavrsen mob...
ma ne, nije paket...samo mob (i kam)...jsp_m kako mislis da je 610 novi a ovaj stari ?
"Istina je pitanje (ne)prijateljstva"
Zato jer T310 ima u principu stari soft, ekran, i funkcije od T300. Gotovo iste. A samo je malo izmjenjen dizajn. U principu se radi o korigiranoj (facelift) verziji T300 dok je T610 potpuno novi telefon (u ulozi nasljednika T68i) s svim gore navedenim elementima potpuno novima plus još hrpa novih riješenja...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma ali ako mu je kamera lose rez onda bas nece biti od koristi
Pa nije primarna funkcija telefona slikanje slika!!
Recimo Siemens SL55 je zakon mob a nema kameru a u Mobilu pišu da ova kaj se na njega može zakačit baš i ne stoji dobro... al to me ne bi spriječilo u kupovini Sl55 da sam fan siemensa s dovoljno para...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
zato jer su pokusali staviti kameru od s55, a nisu iste! nije primarna punkcija, ali sta ce ti kamera ako je nemozes koristiti, barem mora biti 648-480
Pa možeš ju koristiti bar za slike pozivatelja a i to je već nešto... no treba pričekat da telefon stigne do Mobila pa ćemo više znati o toj kameri...joooj kak bi ga je volio testirati na par danaSamo što bi se teška srca odvojio od njega i vratio svom 'starom'... Nije lako Mobilovcima s tim silnim novitetima kad ih moraju vratiti nakon testa pa se vratiti na vlastiti telefon...
![]()
ništa, greška...![]()
pa nije ima lako ali oni bar sve isprobaju za razliku od nas!
Nisam siguran, ali mi se čini da sam pročital, da T310 podržava Javu. Istina ili ne?Poslao: jsp_m
slazem se..SE je redovito posten glede cijene
i ja priznajem da jedva cekam t610 iako ce on biti dosta kasnije
ipak je to novi telefon, za razliku od t310![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
a jel zna netko kolko će koštat onaj blutut henzfri za t610?valjda znate na što mislim?
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
T310 - IMA ILI NEMA JAVU !?
Svi gluhi, pa moram vikat.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Evo da se ne ljutis Sljaka ja cu ti odgovoriti na tvoje pitanje, premda ne znam hoces li biti zadovoljan odgovorom?!
Nisam sigurna da li ima javu, ali sam sigurna da moze skidati nove igre... sada ne znam da li mogu skidati nove igre svi mobiteli ili samo oni mobiteli koji imaju java.... eto to je to! (ovo sam vidila na www.gsmarena.com i tamo u izborniku Sonyericsson za model T310)
Ovu su sve specifikacije koje sam nasla na sonyericsson.com
T310 SPECIFICATIONS
Downloadable games, an endless range of fun sounds, and a stylish snap-on accessory FM radio. The T310 is an attractive mobile phone with colour display, games, polyphonic sounds, and lots of ways to decorate your phone with pictures and themes of your choice. As a T310 user, you have free tools and tons of content waiting for you online.
Features:
Alarm clock with snooze function
Background picture/wallpaper
Bookmarks (URL memory)
Calculator
Call screening
Call time/call cost
Calling card service
Colour display
Connected Line Identity Presentation (COLP)
Clock
Email address storage
Games
Infrared port
Joystick
Keypad lock
MMS (Multimedia Messaging Service)
Mobile chat
Picture Phonebook
Polyphonic ringtones
Profiles
Screensaver
Shortcut to phonebook
SIM card copy
SIM card lock
SMS counter
Speed dialling
Stopwatch
Timer
Vibrating alert
WAP 2.0
AMR (Adaptive Multi-Rate voice coding)
Automatic Time Zone (NITZ)
Camera accessory support
Date
E-mail client
E-mail with attachments
E-OTD (Enhanced Observed Time Difference)
Image Viewer
Melody composer
Memory status
Modem
My Pictures
Option key
OTA provisioning
Phone lock
Picture exchange
Redialling, automatic
Shortcuts
Sleeping display/Power save
Status menu
Strap holder
Themes
User greetings
Voice mail key
Voice memo/sound recorder
Network features:
Business card exchange
Call barring
Call divert
Call hold
Call transfer
Calling Line Identification
Closed User Group
Conference call
CSD, Circuit Switched Data (a.k.a GSM Data)
EMS (Enhanced Messaging Service)
Fixed Dialling Numbers
GPRS, General Packet Radio Services
High Speed Data (HSCSD)
Ring signal exchange
SIM Application Toolkit
SMS (Short Message Service)
SMS Cell Broadcast
Two Line Service
Network:
GSM 1900
GSM 900
GSM 1800
Available colours**:
Flaming Gold
Fashion Blue
Funky Purple
** Possible limited market availability
Sizes:
104x49
Marina - pozdrav svima iz Splita!
Nije navadena Java nego WAP 2.0, a u novom Mobilu piše o Mophun SDK standardu...
Ne znam jeste li culi ove 32 glasne polifone melodije na 310-ci... uh jos ne mogu doci sebi, prva liga su, a mozes ih jos i skinuti 14 dodatnih... odite na sonyericsson i provajte ih ako vas zanima
Marina - pozdrav svima iz Splita!
T 300 imal je mogućnost skidanja igrica korištenjem Mophun platforme, isto to ima i T 310. U Mobilu se Java ne spominje, a znam da sam prije pročital, dok još nije bil na tržištu, da će T310 podržavat Javu. Sad me zanima, da li je to bila obična patka ili nešto drugo?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ako nije spomenuta vjerojatno nema javu
Sada sam saznao da ce je moguc upgrade t300 na t310!
http://mobilz.org/software/sonyericsson/
Forumaš godine :)
Evo ga u prodaji u Techno mediji. Bolje izgleda nego 300
http://www.techno-media.hr/gsm/sonyer/t310.htm Dode oko 1800 kuna. Meni osobno T300 je jako ruzan, ali ovaj mi se svida. u Electromagicu ga jos nemaju.
Bookmarks