naravno da se može, možeš ponovno flešat mob s HR flashom ili naknadno ubacit jezik, pretraži malo forumIzvorno postao sms freak
Kako? Dali se uopće može?
naravno da se može, možeš ponovno flešat mob s HR flashom ili naknadno ubacit jezik, pretraži malo forumIzvorno postao sms freak
Imaš dva načina, prvi je naći verziju flasha veću od v.50 koja ima hrvatski i flashat telefon ponovo. Drugi način je naći v.50 sa hrvatskim, izvući sa Lang editorom langpack i djelomično flashat s V-Klayem. Za drugi način flash mora biti u *.bin obliku.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Koliko sam dosada našao v50 sa HR jezikom nema,zadnja je imala v38 pa pomišljuh da se u 50 može ubacit taj langpack iz 38.Izvorno postao Sljaka
izvuci sa lang editoriom jezik iz tvoje v50, pa upotrebi hrv iz v38 da ti bude lakse prevesti jedan od jezika iz v50 i onda flashaj sa tim izmjenjenim flashom v50...
maraschino - PTICICA
Upravo tako, ne možeš direktno prebacit jezik iz jedne verzije u drugu. Dosta je da se razlikuje jedna heksadecimalna adresa i da ti je sve zbrkano. Izvuci langpack iz v.50 i prevedi jedan jezik na hrvatski. Pogledaj u M55 patchevi - pitanja i savjeti, mislim da je tamo bilo govora detaljnije o prevođenju. Ako nije provjeri da ne postoji tema o hrvatskom u M55 v.10. Davno je bilo kad sam to radio pa se ne sjećam najbolje gdje je to stvaljeno.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks