Čudno mi je da se uopće takvo što događa u EU i to još tolike godine. Dobro, njih ne muče cijene kao nas, već jednostavno monopolizam i zdrava tržišna konkurencija.
prenosim sa vidilab portala
Francuska agencija za sigurnost konkurencije ocijenila je da je rad telekomunikacijske tvrtke France Telecom škodio razvoju konkurencije na ADSL tržištu te ju je osudila na novčanu kaznu u visini od 80 milijuna eura. Afera je pokrenuta 1999., kada je operater 9 Telecom Reseau zamolio tvrtku France Telecom za korištenje njene mreže radi posredovanja ADSL-a ISP ponuđačima. France Telecom molbu je odbio, zbog čega je 2004. kažnjen kaznom od 20 milijuna eura, da bi 2005. prizivni sud povećao kaznu na 40 milijuna. France Telecom do 2002. godine preuzeo je potpuni nadzor nad prijenosom podataka ADSL-om te tako spriječio dolazak konkurencije s potencijalno boljom ponudom. France Telecom najavio je žalbu na tu odluku.
eto sto se moze desiti i nasem T-com ako bude usporavao pocetak rada optima-dsl-a i slicno.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Čudno mi je da se uopće takvo što događa u EU i to još tolike godine. Dobro, njih ne muče cijene kao nas, već jednostavno monopolizam i zdrava tržišna konkurencija.
...a nas muče i monopolizam i cijene - zasad...Izvorno postao frish-KI
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Neka neka. Epur si muove. Doće to i kod nas za koju godinu, pa ćeš vidjeti koliko će onda HT zajebavati oko lokalne petlje. Vidićemo čija majka crnu vunu prede.![]()
ajde da i to dozivimo..a do onda tko ziv tko mrtav![]()
![]()
![]()
Eh i ako se to čak i desi kod nas, poznavajući naše sudstvo, proces bu trajal godinamaaaaa. Tu sam krajnje pesimističan
Makar bi želio da kazne gamad iz hiTler-coma.
u nas će to bit za jedno 2000 godina!![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
evo upravo to su dobri razlozi za ulaz u EU, nema sanse da bi ovi nasi tako nekakvu kaznu nekome dali. to bi bila plava kovetra i sve sredjeno
Bookmarks