pa naravno da trebaš ispunit formular da bi tako predao zahtjev
da želiš adsl i da oni u stvari znaju šta želiš tj. koji paket i brzinu
i naravno kako se želiš spojiti, pa imaš to sve na njihovoj stranici![]()
Kada na tportalu napišem svoj broj telefona za provjeru dostupnosti adsl-a dobivam sljedeću poruku
Zanima me da li možda netko zna dali treba popuniti zahtjev da bi se dobilo u ta tri mjeseca ili će bez obzira na to doći...Sa zadovoljstvom Vam možemo ponuditi ADSL uslugu s mogućnošću priključka u naredna tri mjeseca.
Ako želite postati korisnik ADSL-a, molimo vas popunite 2 zahtjeva* u nastavku. Ispunjene i potpisane zahtjeve faksirajte na 0800 9009, ili pošaljite poštom na adresu: MAXadsl, p.p. 13, 10 020 Zagreb - Novi Zagreb ili ih donesite u najbliži T-Centar ili kod T-COM partnera.
U slijedećih mjesec dana ćemo vam se javiti i obavijestiti vas kad ćemo vam instalirati ADSL.
pa naravno da trebaš ispunit formular da bi tako predao zahtjev
da želiš adsl i da oni u stvari znaju šta želiš tj. koji paket i brzinu
i naravno kako se želiš spojiti, pa imaš to sve na njihovoj stranici![]()
Ja sam još u lipnju ispunio taj Zahtjev i faxirao ga, ali tada nisam mogao uvesti ADSL jer nisam bio u zoni. To tri mjeseca je i meni pisalo, pa je prošlo 4 i pol od onda.
...aaaahh, kad će meni takvo nešto pisati...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Joj ljudi
daj svatite da zivot n selu ima svoje drazi
i u gradu isto ima
mi placamo rezije i poreze i sve je skuplje
vi jedete sir i vrhnje
sta sad ocekujete da ce u svaku rupu doc ADSL?
ozbiljno pricam.
daj se strpite.![]()
Izvorno postao Gruntovčan
![]()
![]()
![]()
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
Baš gluposti pišeš. Kaj bi to sad trebalo značiti? Ljudi u provinciji su zakinuti za mnoge stvari koje su većini u gradovima na "dohvat ruke". Nisam ni ja baš na nekom selu, pa sam pola godine čekao da dođem na red za ADSL.
@Eminem & co.
Znam kako vam je. Ali, ako je moguće, uopće se nemojte obazirati na nekakve akcije, popuste, novitete i slično oko ADSL-a. Jednog dana ćete se sasvim nenadano ugodno iznenaditi. Tako sam i ja. Valjda sam svaki dan provjeravao dostupnost na T-Comovim stranicama, pa mi je na kraju pukao film.
ja sam poslao taj ugovor i došli su u 3 mjeseca i par dana instalirat ga (al su u međuvremenu radili centralu)
Dobro .
Ak neko zivi na Jabuci , trebalo bi i njemu dovest plin vodu struju kanalizaciju kabelsku televiziju i T3 vezu ak vec nejde DSL.
mislim meni vas je zao i sve to AL NEMRETE OCEKIVAT da ce oni zbo jednog nadobudnog klinca vuc to sve u neki zaseok sa tri kafića i 32 čovjeka.
NHF SVIMA
Nema veze to sa navlačenjem, nego sa sređivanjem centrale na kojoj se nalazi dotično mjesto. Netko mi je rekao da ih taj posao dođe oko 20.000€. Sad, je li to istina ili nije...
Ja sam isto bogu iza nogu od V. gorice ,ali sam dobio brzo dsl.Bar nešto!![]()
...hebote, pa moje selo ima 2000 stan. od toga će se sigurno naći 25-30 osoba koji hoće DSL...Izvorno postao Gruntovčan
...a ovo je istina, neki zaseoci od 500 stan. već imaju DSL...Nema veze to koliko je neko mjesto veliko ili malo. Neka sela i manja mjesta već su neko vrijeme u ADSL zoni:
![]()
![]()
![]()
...ma daj, t-com su seronje, i to odavno... neću sad ulazit u detalje, al kad im je trebalo platit 2000 DEM za priključak, onda samo daj lovu... pa svi bi mi sada, koji već 10-tak godina imamo telefonski priključak i koji plaćamo jebenu pretplatu (oprostite na izrazu), trebali bi DSL dobit BESPLATNO kao znak pažnje... ok, nek plaćamo korištenje, al nek dođu i besplatno ugrade, nek nas iznenade...
@Eminem
Gdje se točno nalazi Staro Petrovo Selo? Jesam čuo za njega, ali neću se praviti pametan i smjestiti te na krivu geografsku širinu i duljinu.
Da, Brodsko-posavska je prilično slabo pokrivena ADSL-om... Bed. Šalji im mjelove svakodnevno. Napravi template i svaki put kad se spojiš na net, pošalji. Nije neki posao, ali ćeš im dozlogditi.![]()
...Izvorno postao frish-KI
... budem, samo da složim mail...
Bookmarks