Ma nažalost kriv je ovaj forum (bug je prijavljen) jer otkad smo migrirali kad god nešto mjenjaš u svojim postavkama stavi ti datum (kad si vršio izmjene) kao rođendan...
![]()
ako su podadci tocni danas ti je rodjendan, pa eto sretan ti rodjendan !-->
![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Ma nažalost kriv je ovaj forum (bug je prijavljen) jer otkad smo migrirali kad god nešto mjenjaš u svojim postavkama stavi ti datum (kad si vršio izmjene) kao rođendan...
![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
obećao joker da će provjerit čim stigne...
svejedno sretan rodjendan
Meni forum na svu sreću nije dirao datum ali neda da upišem i godinu i telefon koji imam a i ne želim se više igrati s user CP-om da mi se nekaj ne zbrejka...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Hvala!!!![]()
![]()
novi avatar ti je ubitacan!!!!!!!!!!1
Podsjeća me na HTV-ov program nakon 00h prije par godina![]()
I danas nije bolje...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
napocetku mi je isao na zivce, nemozes se koncentrirat na ekran stalno ti je nesto u perifernom vidnom polju, ali sam se naviko sad je fora
Što se tiče avatara tvoj bivši kahm "cenzurirani" je bio ipak više za odvlačenje pažnje...![]()
Bookmarks