Hmmm, ponajprije, nesto sa tim aparatom nije u redu...ne mora se biti lumen da se skuzi...

Slicnih problema sa imao i ja, doduse davnih dana, kada sam u Europatradeu kupio Samsung T100. Kupio sam ga prije podne, a vec oko 19 navacer sam bio u istom ducanu, zahtijevajuci novi aparat. Nakon malo natezanja sa prodavacem, i dobio sam ga. Sa novim nije bilo problema!

Kako whiteboy i rece zna se naletiti na aparat kojemu bas "sve daske" i nisu na broju. To je normalna pojava. Medjutim mislim da si odmah trebala reagirati odlaskom u doticni ducan i traziti zamjenu aparata. To jos uvijek mozda stignes. Danas je subota, ali mozda rade i subotom, ako ne mozda ti nece priznati reklamaciju kao vazecu a da bi na licu mjesta dobila novi aparat, nego ce te mozda slati u servis. Iako koliko je meni poznato rok u kojemu su ti duzno isporuciti novi aparat, ako se prodani pokaze neispravan je tjedan dana. Napomena, neki se ducani ogradjuju od navedenoga, pa kazu da cim robu izneses iz ducana, ako nesto sqa njom nije u redu..pravac servis.

Pa je tako moj savjet, jos danas ili najkasnije u ponedjeljak u ducani i traziti novi aparat!