Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 33

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    43
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Što se tiče slušalice, ovisi s kim pričaš na mobitel, odnosno koji mobitel koristi druga osoba...npr. cura mi koristi Siemens SL55 i T-Mobile i nju čujem prilično slabo, makar je slušalica na max., al kad pričam s frendom koji ima Siemens SX1 i VIP, njega čuje fakat super, čak možda i preglasno kada je slušalica na max....
    Kaj se tiče IrDe, ona funkcionira sam sa IrDa adapterom, odnosno sa PC-om...ne možeš spojiti P510 sa drugim mobitelima...IrDa počinje funkcionirati sa ostalim mobitelima tek od modela D500...ovo prije je sve banana...
    Bom Chicka WahWah

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    46
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hmmm, ponajprije, nesto sa tim aparatom nije u redu...ne mora se biti lumen da se skuzi...

Slicnih problema sa imao i ja, doduse davnih dana, kada sam u Europatradeu kupio Samsung T100. Kupio sam ga prije podne, a vec oko 19 navacer sam bio u istom ducanu, zahtijevajuci novi aparat. Nakon malo natezanja sa prodavacem, i dobio sam ga. Sa novim nije bilo problema!

Kako whiteboy i rece zna se naletiti na aparat kojemu bas "sve daske" i nisu na broju. To je normalna pojava. Medjutim mislim da si odmah trebala reagirati odlaskom u doticni ducan i traziti zamjenu aparata. To jos uvijek mozda stignes. Danas je subota, ali mozda rade i subotom, ako ne mozda ti nece priznati reklamaciju kao vazecu a da bi na licu mjesta dobila novi aparat, nego ce te mozda slati u servis. Iako koliko je meni poznato rok u kojemu su ti duzno isporuciti novi aparat, ako se prodani pokaze neispravan je tjedan dana. Napomena, neki se ducani ogradjuju od navedenoga, pa kazu da cim robu izneses iz ducana, ako nesto sqa njom nije u redu..pravac servis.

Pa je tako moj savjet, jos danas ili najkasnije u ponedjeljak u ducani i traziti novi aparat!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Zatvorena tema

Slične teme

1. problemi problemi i opet problemi
    By Ifrit in forum Operacijski sustavi
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 14-03-2005, 02:13

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove