Treba ti Sony Ericsson data kabel DCU-11 koji imaš u Disokntu24 za 215 kn i u Tehnolineu.
Danas sam kupila SE J300i
Pa me zanima di mogu kupiti usb kabel za SE J300i?Kolika mu je cijena?
Unaprijed hvala
Treba ti Sony Ericsson data kabel DCU-11 koji imaš u Disokntu24 za 215 kn i u Tehnolineu.
Taj kabel paše i na se j300i???
Evo, pa se sama uvjeri.
Ma puno ti hvala!Samo me još nešto zanima!Ja prvi put imam mobitel modela Sony Erisccon.
Zanima me da li mogu nekako slike i igre sa kompjutera prebaciti u mobitel?Kaj moram napraviti?Koji je program potreban za to?Samo me to zanima?
Mislim da ti ne treba nikakav program da mozes i iz Winowsa, barem meni tako radi kombinacija SE K700i i IC adapter.Istina ide jako sporo ali ide.Ako ti treba program imas ga na stranicama www.sonyericsson.com, zove se PC Suite.
Hvala Raule!
Javit cu se ako bude bilo frka
Zadnji uredio Irena : 11-11-2005 u 14:50
Mislim da ti je, barem prema mojim iskustvima (...imao sam Ericsson i Sony Ericsson T18, T28, T29, T39i, T68i, T230, T610, T630, P800, P900 i P910...) najbolje rijesenje za tebe, sljedece:
http://fma.sourceforge.net/index2.htm
Dakle skines navedeni program, preporucam ti, s obzirom na navedeni model aparata, verziju 2.1!![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Puno ti hvala Bimbi!Javit cu ako nesto ne štima.Još moram kupiti data kabel
![]()
Bookmarks