jel mi netko može objasniti kako da preto bluetootha upravljam windows media playerom?????postoji li još koji program s kojim se može upravljati ovim mobitelom..????
unaprijed zahvaljujem..
jel mi netko može objasniti kako da preto bluetootha upravljam windows media playerom?????postoji li još koji program s kojim se može upravljati ovim mobitelom..????
unaprijed zahvaljujem..
Instaliraš si program "floAt's Mobile Agent 2" i pomoću njega možeš upravljati i WinAmp-om, i još nekim programima tipa WinDVD... Ima dosta opcija, ali ja naviše koristim WinAmp, i radi bez mane...
Uopće nema puno posla da namjestiš postavke na mobu i programu za upravaljanje programima...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
e to me baš i zanima.....ja kad uključim btooth na mobu i kompu i stisnem na connect nemože mi naći ništa....
Izvorno postao Ićo
Moraš se spojit kao na Serial port. Stisneš desni gumb na ikonu BT-a (dole kod sata) i izabereš Qick Connect -> Bluetooth Serial port. to izabereš i onda namjestiš u FmA-u da ti je mob spojen na serijski port (meni je top POrt 3, ali se to namjestit)...
Tako je barem kod mene.
Pozdrav
PS: Ako vas još šta zanima pitajte...
Sto netreba imati isto neku aplikaciju na mobu?!? barem je meni tako bilo na T610...
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
Netreba ti nikakva aplikaciaj na mobu. Ja sam to radio i sa T610 i T630 i sad sa K700. Kad se spojiš mob sa FMA-om, automatski ti se otvara izbornik na mobu sa aplikacijama kojim možeš upravljati. Taj izbornik je u K700 pod povezivanje -> pribor, ali je tek aktivan kada ti se komp i mob povežu, a na početnom ekranu mi onda piše (a trebalo bi i tebi) FMA loaded...
pa kamo god da kliknem mi neću ući.....
Gdje ti neće uć? Ako misliš na FMA, onda klikni desnim gumbom miša na ikonu mob-a (dole kod sata) i izaberi Restore.
Za izabiranje porta:
Tools -> Options -> General ->Serial/Virtual port, i izaberi port (meni je to PORT3)
morao sam podesiti di se koji program nalazi na disku...
thanks...
Nema problema, i drugi put...
Ja nisam morao podešavati di mi se programi nalaze, jer su mi ti programi kojima se da uprvaljti pomoću moba u program file-sima, pa nije bilo tih problema. nadam se da ti sve radi
Bookmarks