zakon je<!
DAKLE ZA POČETAK DA VIDITE ĆIME SE U NTT DoCoMo educiraju
![]()
------------------------------------------------------------------------------------
DISPLAY OVOG TELEFONA TRENUTNO NE KORISTI POZADINSKO OSVJETLJENJE VEČ KORISTI OLED (Organic light-emitting diode) TEHNOLOGIJU I SVIJETLI SAM OD SEBE.
![]()
------------------------------------------------------------------------------------
OVAJ TELEFON OSIM FANTASTIČNE KAMERE IMA I OCR (Opti- cal Character Reader) PODRŠKU
![]()
![]()
OVI SU NAM TELEFONI BILI NA RASPOLAGANJU
![]()
NEKADA DAVNO SE NA FORUMU VRTIO THREAD O PRKLOPNIM TELEFONIMA BEZ ANTENE, U JAPANU JE TO NORMALNA STVAR.
![]()
I GPS SE NALAZI U PODOSTA MODELA TELEFONA
![]()
![]()
dobar grah daleko se čuje
zakon je<!
Ja bi u Japan!!!Jel će biti koja avionska karta extra nagodinu?
Samo me jedna stvar zanima , s obzirom na svoje "jednostavno" pismo da li i kako koriste SMS , e-mail klijente i slične tekstualne stvari?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
onaj OCR je zakon!al mi smo bome DALEKO OD TOGA...![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Poslao: Sljaka
Samo me jedna stvar zanima , s obzirom na svoje "jednostavno" pismo da li i kako koriste SMS , e-mail klijente i slične tekstualne stvari?
korriste SMS i e-mail klijent ko ludi. mi smo imali telefone sa japanskim izbornikom i gatali smo gatali, dok nismo progatali.
ja sam se s tim telefonom javljao svako malo dečkima na mail i slao sličice iz tokya.
dobar grah daleko se čuje
affirmative :-)
Da mi je to bilo vidjeti kako se snalazite s japanskim izbornicima.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
pa mora da su japanke pomagale u snalaženju![]()
A vidim da su mobovi ludi, ako npr. Sharp gx10 kosta oko 6000kn, koliko bi kostali takvi mobiteli . . . ili je u japanu snizenje![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Bookmarks