Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 43 od 43
    Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni kartica ima 'samo' 128mb ,ali sa 16 pajpova i 6vp i taktom 388/890 jede sve igre .

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    MOTOFONE
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    21.706
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.706, Nivo: 35
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam dobro rekao, a ti si uhvatio samo ono što ti se sviđalo...

dakle, prvo primjetite broj pipa...
    TNT2 ima 1 pipu, pa obratite pozornost na frekvenciju (40 Mhz core 40 Mema), pa tip memorije Hynx 6Ns, pa širina sabirnice (32bit), pa hlađenje... (hm, nema ventilatora, jedan mali pasivac ako i to ima) e i tek sad megabajtažu... 16Mb je ipak malo...

trenutno ovako ide... Koliko je velika širina sabirnice, toliko je preporučano megabajta... pa tak da ako imate sabirnicu na 6800GT od 256bit, preporučano je 256MB...

a na ovoj rivi imate 32Bit, dakle preporučano je 32MB..

nikad ne uzimajte karticu koja ima više MB od broja bita...

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    MOTOFONE
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    21.706
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Router
    Meni kartica ima 'samo' 128mb ,ali sa 16 pajpova i 6vp i taktom 388/890 jede sve igre .
    tvoja kartica je krvoločna... i to je prava stvar(za ovo doba već i na kraju ali opet bolje i to.)

Inače to vam je ono, ko da imate sad proizvodnju Golfa... dakle proizvodi se Golf koji radi ok, i sad se neki mudrijaš kobojage sjeti napraviti da malo produži golf (na svu sreću nema takvih) te da taj golf onda bude wagon... i onda ko da usporedite
    Golf 4 obični model i Golf 4 wagon sa motorom običnog golfa...

prvi golf će biti brži zato jer nije pre težak i aerodinamičniji je, a dok će drugi golf pružati više prostora, kojeg recimo nikad nebi iskoristili, jer vam je u biti dovoljan i mali golf za recimo da taj auto koristite samo za od kuće do posla...

to je isto tako i sa grafuljama...
    ako ne planirate raditit u AUTOCAD-u i tako nekim bjesnim programima, koji ne da loču rama, nego loču i megabajte grafe, onda vam je za igru i brzinu najbolja edicija manje megabajta...

Nadam se da će i najveći laici skužiti sad o čem je riječ

i da nastavim priču...
    eh, da bi imali ujedno i brzinu ko golf i prostora ko golf wagon, definitivno je potreban motor većeg obujma i veče snage (kod grafi je to jezgra (core)), a to je ujedno i neka druga serija auta recimo passat...

eto...

jednostavno kao što ni Golf nije za wagon, tako i 9600 nije za 256MB

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovo se zove slikovito opisati . tko sad ne skuzi ....

SocialVeteran25000 Experience Points
    Nagrade:
    Downloads

Datum registracije
    Jan 2004
    Mobitel
    iPhone 5
    Operater
    VIP
    Godina
    44
    Bodovi
    44.182
    Nivo
    51
    Bodovi: 44.182, Nivo: 51
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vuxs
    ma imam full istu gecube...full ista samo je bio malo drugačiji hladnjak a ja sam sad stavio od frendovog xt-a njemu je krepala pa mi je dao.
    kupio sam je još u zimi i dao sam 1200kn,nikad nisam imao neke lude grafičke i općenito komponente ali ipak je vrijeme za xt-jku (barem yamahinu )

2 krompirko ali na koju foru je bolja 128 od 256 pa to mi nikak neide u glavu
    pa de onda reci kak si zadovoljan.

@krompirko
    Neznam sta bi ti reko mislim mozes ti meni pricat tu o koje kakim cijevovodima i to. Sve to stoji samo ti testiraj i daji svoje misljenje ali ja jedno kazem i iza toga stojim DOOM3 na high znaci ne na very high radi bez da stekne osim kad se otvaraju klizna vrata kao sto sam ti i rekao i gore.
    E sad testovi su zato da im neko vjeruje, ja ne, vjerujem onome sto je a to je da meni ide igrica ide. Mada moram rec da je igrica shit i samo sam ju instaliro da vidim to veliko mjerilo zvano doom 3.
    I o tim razlikama o kojima pricas neznam ako su nanosekunde toliko bitne dobro ja ih ne primjetim.
    Eto danas cu probat i helf life kazu da i tamo ima dobre vode za test.

kaj gledaš? Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaboravio si bitnu stvar, rezoluciju. Ista tako neki ne primjećuju 25fps-ova, ja ih itekako primjećujem...

Nagrade:
    Downloads

Datum registracije
    Jan 2004
    Mobitel
    iPhone 5
    Operater
    VIP
    Godina
    44
    Bodovi
    44.182
    Nivo
    51
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1024-768-32bit-85Khz 2100+AMD i 768DDR. S tim da je komp pun programa za crtanje i koje kakih gliposti ukupno mozda 5gb slobodno od 40gb harda.
    Ali mislim glipo je dalje raspravljat o tome dal doom ide ili ne mislim nemam ja vas sta lagat i mazat vam oci dal ide ili ne. Ko hoce vjerovat ce ko ne ne.

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    MOTOFONE
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    21.706
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E, moja testiranja se nesvode na testiranja u sintetičkim testovima tipa 3dmark ovo ono, nego ja uzimam baš igre koje vi igrate... doom , farcry i testiram sa raznim grafama na raznim konfiguracijama...

a tebi doom3 neće štekati na početku, ali aj se malo ubaci u igru, pa kad ti se pojave čudovišta jedno 5 6 pa svaki na svoju stranu, na High rezi sa tvojim kompom če ti dosta puta zaredom trzati, ko da otvaraš hodnik u kojem ima 20-50 kliznih vrata... LOL

Tebi grafa radi... mi to shvačamo, i ti si presretan što je naravno bolja od tvoje stare, to je 100% istina, ali da si malo promislio, za 200 kuna MANJE si mogao dobiti za nijansu bolju stvar, možda bi ti ta bolja stvar vrtila doom samo za jedan fps bolje, ali ipak, bila bi 200 KUNA JEFTINIJA... i to bi si mogao dati recimo za 256Mb rama, imo bi 1GB i onda ti nebi štekalo na vratima... LOL

Uvijek prvo pitaj nekoga za savjet...

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    MOTOFONE
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    21.706
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gog
    Zaboravio si bitnu stvar, rezoluciju. Ista tako neki ne primjećuju 25fps-ova, ja ih itekako primjećujem...
    Ja isto, primječujem 25fps... a oni koji ne primječuju, neka probajo naglo okretati vidno polje u igri...

u biti ja recimo nemogu igrati recimo nikada nijednu igru koja ima manje od 50fps i monitor uvijek MORA biti na 100Hz...

ako sam prisiljen zbog neke igre tretirati oči na 85Hz, zbog nekog ograničenja, ili pak tretirati zbog preuber grafike, ja takvu igru neću ni igrati... ili ču smanjiti detalje ako je priča dobra...

Nagrade:
    Downloads

Datum registracije
    Jan 2004
    Mobitel
    iPhone 5
    Operater
    VIP
    Godina
    44
    Bodovi
    44.182
    Nivo
    51
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Krompirko
    E, moja testiranja se nesvode na testiranja u sintetičkim testovima tipa 3dmark ovo ono, nego ja uzimam baš igre koje vi igrate... doom , farcry i testiram sa raznim grafama na raznim konfiguracijama...

a tebi doom3 neće štekati na početku, ali aj se malo ubaci u igru, pa kad ti se pojave čudovišta jedno 5 6 pa svaki na svoju stranu, na High rezi sa tvojim kompom če ti dosta puta zaredom trzati, ko da otvaraš hodnik u kojem ima 20-50 kliznih vrata... LOL

Tebi grafa radi... mi to shvačamo, i ti si presretan što je naravno bolja od tvoje stare, to je 100% istina, ali da si malo promislio, za 200 kuna MANJE si mogao dobiti za nijansu bolju stvar, možda bi ti ta bolja stvar vrtila doom samo za jedan fps bolje, ali ipak, bila bi 200 KUNA JEFTINIJA... i to bi si mogao dati recimo za 256Mb rama, imo bi 1GB i onda ti nebi štekalo na vratima... LOL

Uvijek prvo pitaj nekoga za savjet...
    Da sretan kao malo dijete kad dobije lizu
    E ovaj drugi pasus je bitan i bas se nadovezuje na ono maloprije napisano da sam samo stavio igru da ju probam mozda bi druga prica bila u igri da sam se bas uvalio u igranje. E zato igram igrice gdje nema kliznih vrata nego gdje se otvaraju nogom

Banned Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Aug 2004
    Mobitel
    Čipana E550
    Operater
    antipatija
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Krompirko
    tvoja kartica je krvoločna... i to je prava stvar(za ovo doba već i na kraju ali opet bolje i to.)

Inače to vam je ono, ko da imate sad proizvodnju Golfa... dakle proizvodi se Golf koji radi ok, i sad se neki mudrijaš kobojage sjeti napraviti da malo produži golf (na svu sreću nema takvih) te da taj golf onda bude wagon... i onda ko da usporedite
    Golf 4 obični model i Golf 4 wagon sa motorom običnog golfa...

prvi golf će biti brži zato jer nije pre težak i aerodinamičniji je, a dok će drugi golf pružati više prostora, kojeg recimo nikad nebi iskoristili, jer vam je u biti dovoljan i mali golf za recimo da taj auto koristite samo za od kuće do posla...

toi da nastavim priču...
    eh, da bi imali ujedno i brzinu ko golf i prostora ko golf wagon, definitivno je potreban motor većeg obujma i veče snage (kod grafi je to jezgra (core)), a to je ujedno i neka druga serija auta recimo passat...

eto...

jednostavno kao što ni Golf nije za wagon, tako i 9600 nije za 256MB

Moram se ukljucit . Nije ti bas nesto usporedba ,,
    SW odnosno touring odn variant odn karavan je naravno uvek tezi ,ali niej TOLKO tezi da bi onaj motor koji je normalno radi u 5v hatchback izvedbi se gusio u karavanu.

+ karavan nije uvjek MANJE aerodinamican ... primejr ti je RS 4/6 .. ti auti su mahom karavani i imaju izvrstan cw.

dobro to ima veze i sa spojlerima i sa downforceom al necu sad ..

ALI

100% se slazem s tobom so se ove graficke tice .. sorry sile popusio si

256MB ljepse zgleda na papiru , ali ta graficka nema snagu sve to obradit , odn nema snagu dovoljno brzo ispraznit tih 256 rama i opet ih "napunit " ... nezna msad ja prvu usporedbu , ali zamisli si da 9600pro 256DDR i 9600pro 128 DDR imaju istu jezgru i istu nekakvu brzinu obradivanja podataka ... e sad ... treba on obradit tih 256 , 128 obradi ocito duplo brze .. a kaj krompirko oce rec - nema igrice koja bi te trazila TOLKO rama odjednom..

tak je bilo isto prie neka usporedba , graficke 64 ili 128 (to je kadsam ja priej 2 god kupovo grafulju) i 65 se boljom pokazala.

onda igrice isto tak nisu znalle iskoristit 128

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    MOTOFONE
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    21.706
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e, a da sad ne ispadne, to kao igrice tada nisu znale iskoristiti tih 128, pa zato da nastavim priču, kad su se pojavile igrice koje su tražile 128Mb grafu, onda su one bile toliko jake, da su ujedno tražile neku drugačiju vrstu renderiranja te bolji core, u kojem bi opet ova od 128MB spora suxala...

sve u svemu, ako netko sad uzme X800 ili 7800 na 512Mb, ona će biti sporija od ove od 256Mb, al navodno će doći igre koje će zahtjevati 512Mb grafe, a ako i kad dođu, 7800 recimo neće moći vrtiti zato jer ima slab SM3,0 te će ga kočiti nešto drugo...

u biti to je ono, plati za kasnije koje neće nikad biti...

@ Grunt, ajde evo vako, usporedimo Peugeot 307sport i Peugeot 307SW, pa im stavimo isto cc motore, i provedimo testove... u brzini, corneringu, potrošnji pa bumo vidili koji malo suxa... hehe
    po meni je OK usporedba...

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2004
    Bodovi
    12.241
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.241, Nivo: 26
    Bodovi: 12.241, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aha hebeš peugeot,poklonim ti svog shitfajta i to dvojku ak očeš!!!!!!!!!ajde ti uzmi subaru legacy karavan braco moj 240konja e idemo onda uspoređivat!!!!

ja sam malo overclocal grafu i ful mi je dobra!!tak i tak te fpse i ne kužim,nisam neki gamer (nemam cvike,mala škembica je-nije preopasna) 100HZa nemam nemam para za neki bolji,igram pes motgp i gta e i to su igrice a ne doom,meni je on baš bezveze samo kokaš neke kretene
    “I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”

Banned Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Aug 2004
    Mobitel
    Čipana E550
    Operater
    antipatija
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    u off topicu smo
    uzmi ti krompirko rs6 karavan vs auto te konjaze ali hatchback (dakle ultra nabrijani 307 ak bas oces)

i odi na auto put ... 307 ce plesat valcer

slazem se za ovo kaj si reko za RAMe..

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    MOTOFONE
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    21.706
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polako se ulazi u offtopic...

Ajde, bilo bi lijepo ne puniti više bazu, te zaključati temu na zadnjim riječima:

Spušil si, sljedeći puta pitaj nas ako nešto kupuješ.

Banned Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Aug 2004
    Mobitel
    Čipana E550
    Operater
    antipatija
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma dobro ... mislim da sile nije puno spusio -- modza par fpsova kak i sam kaze.

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    MOTOFONE
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    21.706
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    , ma nije bed što se tiče par FPSova manje, nego je bed, kaj je za 200 KUNA MANJE mogao imati onu za nijansu bolju stvar...

ODNOSNO ON JE PLATIO 200 kuna VIŠE za lošiju stvar...

Nagrade:
    Downloads

Datum registracije
    Jan 2004
    Mobitel
    iPhone 5
    Operater
    VIP
    Godina
    44
    Bodovi
    44.182
    Nivo
    51
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Joj kak sam sad zbediran fakat pogotovo s ovim 10x recenim "Šile si spušil" mislim de malo self control.
    Ja sam extra zadovoljan i kao sto kaze Vuxs nisam nikaki gamer i uopce mi nije bit u tome nego jednostavnom logikom idem isprobat i kako radi s igrama. Meni je bitno da mi vrti programe koji su mi potrebni za gradevinu a to odarduje savrseno. Kao sto i odraduje u ove gore napomenute igre. I ja nevidim ni da se prazni ni da se puni bilo sta brze ili sporije niti vidim da ista steka. A te price iz PC čipa, hackera i tih drugih novina ja nepusim. To sto oni imaju placene tekstove kao uostalom i sve druge novine nix man. A opet ponavljan nanosekunde ne primjecujem.

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Slične teme

1. ATI radeon 9600PRO 256mb
    By IggXy in forum Stolna računala
    Odgovora: 66
    Posljednji post: 07-04-2005, 23:37

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke