Prikazujem rezultate 1 do 10 od 10

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    neki stari
    Operater
    BonBon
    Godina
    43
    Bodovi
    15.084
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.084, Nivo: 29
    Bodovi: 15.084, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao XTTX
    Pioneer Dvr-110dbk
    stvarno mislim da vise nema najbolje ja imam vec trecu i sa prvom sam bio najzadovoljniji..redom su bile lite on neznam vise koji je to bio model uglavnom snimanje 8x (trebalo je bit) kupljen pred godinu i pol pa onda pioneer 109 pa sada 110.
    Lite On mi zamijenili u garanciji jer je grebao dvd i cd i nije htio snimat na 8 puta iako je tako bio deklariran dali mi jos vece zlo pioneera 109 katastrofalno je citao kao da je nepismen i na kraju je riknuo uopce nije prepoznavao dvd..sad sam dobio pred max mjesec dana 110 i za sada radi dobro citanje zadovoljavajuce snimanje takodje!! Mehanizam ladice mi je bio supoer na Lite On-u i citanje sam da nije grebo sve bi bilo 5. (al nemres imat sve)
    vjerujem da sa ovim odgovorom nisam pomogao nego samo odmogao al to su stvarne cinjenice! Uzmi po meni teac-a mislim da bi on trebao bit dobar!!

Svježe registriran
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Scx65, S C81
    Operater
    t.com,tele2
    Godina
    65
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja imam Sony dvd pržilicu i nisam baš zadovoljan.Znaci preporucujete Pionira?

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    SE P990
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao jdabic1
    stvarno mislim da vise nema najbolje ja imam vec trecu i sa prvom sam bio najzadovoljniji..redom su bile lite on neznam vise koji je to bio model uglavnom snimanje 8x (trebalo je bit) kupljen pred godinu i pol pa onda pioneer 109 pa sada 110.
    Lite On mi zamijenili u garanciji jer je grebao dvd i cd i nije htio snimat na 8 puta iako je tako bio deklariran dali mi jos vece zlo pioneera 109 katastrofalno je citao kao da je nepismen i na kraju je riknuo uopce nije prepoznavao dvd..sad sam dobio pred max mjesec dana 110 i za sada radi dobro citanje zadovoljavajuce snimanje takodje!! Mehanizam ladice mi je bio supoer na Lite On-u i citanje sam da nije grebo sve bi bilo 5. (al nemres imat sve)
    vjerujem da sa ovim odgovorom nisam pomogao nego samo odmogao al to su stvarne cinjenice! Uzmi po meni teac-a mislim da bi on trebao bit dobar!!
    frend mi ima teac dvd pržilicu i nije zadovoljan njome.svi mi kažu da je pioneer dobar
    zzop.

Slične teme

1. Preporuka za Firewall software
    By zappan in forum Xiaomi
    Odgovora: 76
    Posljednji post: 19-05-2008, 13:53
  2. MBO preporuka
    By A112 in forum Stolna računala
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 24-08-2005, 22:19
  3. preporuka softa za v525
    By jdabic1 in forum Motorola