Bravo Vip nego kad će HT? Koliko će im trebati vremena da stignu vip?
Evo dragi moji danas smo svjedočili video razgovorima iz ruke u Hrvatskoj. Dakle 3G radi i obavljeni su razgovori Zagreb-Split, Zagreb-Rijeka, Zagreb-Osijek i nakraju internacionalni Zagreb-Beć.Dakle pitanje je vremena kada čemo se moći gledati iz ruku.
dobar grah daleko se čuje
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Treba još spomenuti da se radi o, naravno, VIP-u!
EDIT: Ups, viki, me stigao za koju sekundu... Ma VIP je najbolji!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
nažalost HT nije odradio niti prvi korak, odnosno ono što je VIP prošle godine kada se Nemšić VOZIO U TELEFONU (pisalo u Mobilu ....neznam koji broj.Poslao: viki2win
Jadni HT-ovci sad mi ih je nekako žao... Možda im Deutsche Telekom uleti?
znaš da 'oće!
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
kako ti ih moze biti zao, smeca su oni! ali ja bas ne vidim svrhu da vidim onog sa kim razgovaram!
Ako zaboravi mož'š mu vidjet uho (več se ponavljam)...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Svrha je očita: da te draga može kontrolirat gdje god da si!
Jutros je u Večernjem (koja konstrukcija) izašlo o tome i Ivanišević je rekao kako mu je super to što može vidjeti kćerkicu i suprugu dal su dobro i sve to, ali da mu je bed jer i njega žena može kontrolirat pa su mu u VIPu rekli trik da može nasnimit unaprijed sebe kako npr. nešto gleda po dućanima (da se ne vidi kako priča - jer bi cijela stvar pala u vodu) i onda se to reproducira i žena to gleda kao u real time-u a on fino samo s njom priča i za to vrijeme šalabajza okolo!![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma to je nepotrebna stvar, bitna je informacija!
Ja ču počet prodavat foto tapete sa slikom ureda koje se mogu rastegnuti u pozadini pa kad te žena nazove odmah vidi da ti dokasna radiš u firmi
hehe
odmah ces sebi uzet' jednu tapetu, a?
Super samo cijene 3G uredjaja?
Ako si gladan pojedi nesto
pa ček malo još 3G nije u komercijalnoj upotrebi u HR treba pričekati još koju godinu dana.
Taman dosta vremena za odštampati tapetu
pa već ih imam.Daaavno je to bilo kasam skužio u Japanu kakve nas muke mogu snaći sa tim trge telefonima![]()
Sigurno već postoje mnoge interesantne zgode i nezgode tamo dole na istoku glede korištenja takvih telefona. Sva sreća da smo prvo poslali izvidnicu![]()
ma meni je to bezveze totalno
tak su neki govorili prije 6-7 godina za mobitele![]()
Sjećam se... i tko je imao mob (i bijele čarape) je bio seljačina..Poslao: KaKaV NeReD
![]()
Pa to je i dalje takoPoslao: whiteboy
Sjećam se... i tko je imao mob (i bijele čarape) je bio seljačina..![]()
![]()
Da, a zamislite si takvog s bijelim čarapama još i u šuškavcu (trenirci) i mokasinama, lančina oko vrata teška par kila na golim dlakavim prsima (raskopčan gornji do šuškavca), stare 'kapljica' rejbanice i vozi mečku iz '88 iz koje trešti Brena!![]()
![]()
![]()
pa mozda, ali vidjeti covjeka s kojim razgovaras i to masno placati je totalno bezveze, ovi danasnji mobiteli jako puno nude, a jos ce se i razviti.Poslao: KaKaV NeReD
![]()
Čisto sumnjam da kad si me vidio da si znao da sam to ja.Poslao: whiteboy
Da, a zamislite si takvog s bijelim čarapama još i u šuškavcu (trenirci) i mokasinama, lančina oko vrata teška par kila na golim dlakavim prsima (raskopčan gornji do šuškavca), stare 'kapljica' rejbanice i vozi mečku iz '88 iz koje trešti Brena!![]()
![]()
![]()
što se tiće cijena najbolje je ne predviđati. neznamo dali će to biti masno.
Bookmarks