095 1000 444 to je broj od Call Centra. Izgleda da se niste najbolje razumjeli.
Zadnja 3 dana vidjam reklamu na Novoj za neku nagradnu igru Tele2. Problem je u tome sto nitko u Tele2 nema pojma o cemu je rijec... igra se zove "Smsaonica" i navodno prva 4 koja pošalju tocan odgovor (ima ponudjeno a, b, c) u iducih pol sata na broj 66036 dobiju tele2 start paket. Cijena poruke je 3,66kn.
Reklama se otprilike pojavljuje svakih 2 sata u vecernjim satima koliko sam ja primjetio. Jucer je bila u 21:10 i 23:54, mozda je bila i poslije al nisam bio budan. Prekjucer je bila oko 23:20, a dan prije negdje oko 23:30 i oko 1:30 ujutro...
Na stranicama od tele2 ne pise nista, njihova sluzba za korisnike nema pojma o tome (da budemo precizniji, covjek je rekao kako je to "medijska patka"), u sluzbenom prodajnom mjestu u vz-u isto prvi put cuju.
Ja sam probao poslati poruku i prekjucer i jucer, jucer je bilo cisto jer me zanimalo dal ce biti nesto drugacije. Na poslanu poruku se dobije odgovor:
Uglavnom, sa pduspy-em sam dekodirao pdu poruke i tu pise da je sms centar s kojeg je poslano +385951000101, a kad sam isao pitati rekli su mi da je SMSC od tele2 095 1000 444 ili tako nesto (nisam bas najbolje skuzio)Tocan odgovor i najbrzi prsti mogu ti osigurati TELE2 ?bla bla?. TELE2 ce te kontaktirati s rezultatima ukoliko si dobitnik.
Jos jedna zanimljiva stvar je to da na poruku poslanu s vipa, odgovor nikad nije stigao, a sa simpe je stigao odmah bez problema.Code:PDU LENGTH IS 134 BYTES ADDRESS OF DELIVERING SMSC NUMBER IS : +385951000101 TYPE OF NR. : (0x10) International NPI : (0x01) ISDN/Telephone (E.164/163) MESSAGE HEADER FLAGS (0x04) MESSAGE TYPE : SMS DELIVER MSGS WAITING IN SC : NO REQ. STATUS REPORT : NO USER DATA HEADER : NO UDH REPLY PATH : NO ORIGINATING ADDRESS NUMBER IS : +66036 TYPE OF NR. : (0x10) International NPI : (0x09) Private PROTOCOL IDENTIFIER (0x00) MESSAGE ENTITIES : SME-to-SME PROTOCOL USED : Implicit / SC-specific DATA CODING SCHEME (0x00) COMPRESSION : OFF MESSAGE CLASS : NONE ALPHABET USED : 7bit default SMSC TIMESTAMP : 09.11.05 23:56:07 GMT+1,00 USER DATA PART OF SM USER DATA LENGTH : 125 septets USER DATA (TEXT) : Tocan odgovor i najbrzi prsti mogu ti osigurati TELE2 ?bla bla?. TELE2 ce te kontaktirati s rezultatima ukoliko si dobitnik.
Zna li netko nesto vise o tome? Je li ovo istina ili laz i tko je kriv za to?
Na ostalim programima (hrt1, hrt2, rtl) nisam vidio tu reklamu, samo na novoj....
Uspio sam reklamu jucer snimiti, tu je par screenshota i cijela reklama u avi-u (oko 8 mega)
http://rapidshare.de/files/7432567/tele2.avi.html
095 1000 444 to je broj od Call Centra. Izgleda da se niste najbolje razumjeli.
dobar grah daleko se čuje
moguce da se nismo najbolje razumjeli... al cinjenica je bila da nisu imali pojma o ovome...
jel netko zna koji je SMSC od tele2 ?
+385951000100Izvorno postao m...
I ja sam vidio tu reklamu mislim da je billo na Nov@ Tv!
na koju foru si spyo poruku? sta taj program radi
pa jel ta reklama sad ok ili ne?
http://www.nobbi.com/pduspy.htmIzvorno postao khideg
o toj reklami nitko nista nezna, kao sto sam i napisao... zanimalo me samo dal mozda ovije netko vidio, nesto cuo dal to vrijedi ili ne... mislim ako je to fake, onda nije nis bolje od onoga sto se prije slalo preko sms-a kao "nazovite ovaj broj" i onda te oderu za neznam koliko kuna... istina, samo je 3.66 po poruci... al cek malo, ako se nesto lazno vrti na televiziji sa nacionalnom koncesijom... to je obmana javnosti!
ma kakava laž. pa nebi valjda bacili reklamu da je lažno.
Ovo je sad misterij. Slažem se s neredom al opet zašto niko ništa ne zna o ovome.
al reklamu prikazuje samo NovaTV !? a covjek koji mi se jučer javio na 01/6328 300 je rekao kako on nema pojma o tome i kako je to vjerojatno "medijska patka"... sad ako takav odgovor dobijem na nesto sto bih nazvao sluzbeni telefon (nasao sam ga tu: http://www.tele2.com.hr/about/group/), to sigurno nije dobro....Izvorno postao KaKaV NeReD
malo pogledaj teme o Tele2. zaključak je da su podosta neorganizirani što je vjerojatno uzrok ovog odgovora koji si dobio.
Po mome nema šanse da je lažnjak.
znam da su neorganizirani... zato sam i pustio par dana...
al ne skodi pitati... mozda netko ipak zna nesto vise od mene....
ja sam dobio tim putem tele2 paket
fora je da sam slao s vipa i tele2... s vipa nije uopce ni primio poruku, a s tele2 ne samo da mi je prosla, vec su me kasnije obavijestili da sam dobitnik
Nije ni čudo, s obzirom koliko rijetko ide i kako brzo preleti ekranom pitanje, odgovori i broj na koji se šalju poruke. Uz tebe, vjerovatno je još četvero ljudi uspijelo poslati poruku.
******,ja nisam dobio nista.![]()
I ja vidio tu reklamu. I sljedeću noć se ja pripremio i poslao poruku još prije neg je reklama završila, i opet ništa.... U tom tele2 nešto jako smrdi, a to nisu moje noge!!!!!
It is not just tuning!!
It's a lifestyle!!!!
Znači, svaka nagradna igra na kojoj ništ ne dobiš je neregularna? Ako tak misliš zašt onda igraš, niko te ne tjera. Igraj onda t-mobileovu sms olimpijadu...Izvorno postao faca_666
![]()
Evo ga na! Pa što si vi mislite da su nagrade osigurane samo za vas? Uostalom i da pošalješ među prvima, tko zna čija poruka se uspije prva probiti do njih. Što bi im bilo u interesu lažirati nagradnu igru u kojoj se dijele pišljivi start paketi? Dajte prestanite s tim komentarima tipa "ja nisam ništa dobio - znači nešto ne valja", jer nemaju smisla...Izvorno postao faca_666
hmm, mislim da je vrijeme da se tema zatvori... jer ako je netko uspio dobiti paket znaci da ipak radi, zasto nisu nista znali.. vjerojatno zbog opce neorganiziranosti.. uostalom to je bilo prije 3 mjeseca...
Evo nove nagradne igre sa novinama Metro express.
Treba prepisati neku rečenicu i poslati na određeni broj (1,83 kn/poruka).
Prvih 10 ili 15 poruka taj dan dobiva start paket.
Kad sam zvao službu za korisnike i pitao da li se poruke šalju od ponoći ili od jutra kad se novine počinju dijeliti i kad se trgovine otvaraju, rekli su mi da oni nemaju tih informacija od koliko sati vrijede poruke za taj dan, te da budem i dalje uporan.
Ako oni nemaju točne informacije o svojoj nagradnoj igri tko ima?
ja sam poslao poruku točno na ponoć i minutu poslije i ništa.... buraz mi je grafički urednik metroa, budem njemu rekao da pošalje čim pošalje na tisak![]()
Seriously?
A ja sam poslao poruku 12 sekundi nakon ponoći i naravno, ništa.
Nešto je pisalo da sam zakasnio i da drugi dan budem brži.
e baš to...Izvorno postao tomek
Seriously?
Ja sam isto razmisljao da li se broji od ponoci ili od izlaska lista, pa pokusao poslati sms u 6h ujutro ali prekasno sam posalo :-)
Bilo bi postenije da svaki dan ima drugi odgovor ili broj na koji se salje ovako...
ja tu nagradnu igru nikad nisam vidio
jeli itko od vas ista dobio na njoj??
Zna li itko hoće li se na novu tv vratiti ona nagradna
igra
Bookmarks