= Citat = Izvorno postao konan
U ova tri slucaja koja ti navodiš ja ne vidim sebe, tako da neznam na šta ciljaš. Meni je ovo 2. ban i mislim da sam ga dobio bez razloga.Nije meni važan ban, već takav odnos u kojemu nije bitna pravda.
Slučajevi koje sam naveo su ilustrativne prirode, hipotetski. Ne ciljaju na tebe. Obašnjavaju poantu.

= Citat = Izvorno postao konan
Vidim da si se našao uvrijeđen temom koju sam otvorio (Ban za Whiteboya), i htjeo bih ti reci da nemam ništa protiv tebe, dapace, tvoji su mi postovi zanimljivi, samo sam htjeo pokazati da se teško doslovno držati pravila. Znaci, htjeo sam pokazati da se cak ni moderatori nekad ne drže pravila.
E sad si se opet zaletio. Nisi mi pokazo što znači 'doslovno se držati pravila', kad to pravilo ne postoji.
Ne znam da li si pročitao što sam napisao u onoj temi pa ću i ovdje - pokaži mi pravilo koje mi zabranjuje da quotam dva različita posta jedan za drugim. Evo ti opet link na pravila: http://www.cafe.mobil.hr/announcement.php?f=3&a=3
Dapače, iako pravilo ne postoji, poželjno je quotati dva različita posta zasebno, radi preglednosti. Druga stvar da se radilo o nadopuni prvog posta koja je postana u novi post, no čak niti protiv toga nema pravila.

Ispeci pa reci.