Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 48

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    t630 & 1100
    Operater
    Simpa&VipMe
    Godina
    46
    Bodovi
    6.249
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.249, Nivo: 18
    Bodovi: 6.249, Nivo: 18
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    U ova tri slucaja koja ti navodiš ja ne vidim sebe, tako da neznam na šta ciljaš. Meni je ovo 2. ban i mislim da sam ga dobio bez razloga.Nije meni važan ban, već takav odnos u kojemu nije bitna pravda. Vidim da si se našao uvrijeđen temom koju sam otvorio (Ban za Whiteboya), i htjeo bih ti reci da nemam ništa protiv tebe, dapace, tvoji su mi postovi zanimljivi, samo sam htjeo pokazati da se teško doslovno držati pravila. Znaci, htjeo sam pokazati da se cak ni moderatori nekad ne drže pravila.

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    47
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao konan
    U ova tri slucaja koja ti navodiš ja ne vidim sebe, tako da neznam na šta ciljaš. Meni je ovo 2. ban i mislim da sam ga dobio bez razloga.Nije meni važan ban, već takav odnos u kojemu nije bitna pravda.
    Slučajevi koje sam naveo su ilustrativne prirode, hipotetski. Ne ciljaju na tebe. Obašnjavaju poantu.

= Citat = Izvorno postao konan
    Vidim da si se našao uvrijeđen temom koju sam otvorio (Ban za Whiteboya), i htjeo bih ti reci da nemam ništa protiv tebe, dapace, tvoji su mi postovi zanimljivi, samo sam htjeo pokazati da se teško doslovno držati pravila. Znaci, htjeo sam pokazati da se cak ni moderatori nekad ne drže pravila.
    E sad si se opet zaletio. Nisi mi pokazo što znači 'doslovno se držati pravila', kad to pravilo ne postoji.
    Ne znam da li si pročitao što sam napisao u onoj temi pa ću i ovdje - pokaži mi pravilo koje mi zabranjuje da quotam dva različita posta jedan za drugim. Evo ti opet link na pravila: http://www.cafe.mobil.hr/announcement.php?f=3&a=3
    Dapače, iako pravilo ne postoji, poželjno je quotati dva različita posta zasebno, radi preglednosti. Druga stvar da se radilo o nadopuni prvog posta koja je postana u novi post, no čak niti protiv toga nema pravila.

Ispeci pa reci.
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove