Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 48 od 48

Hybrid View

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Gruntovčan
    Moze se jedin napravit gro kategorija..
    kao kazne za 1. prekrsaj pa za 2i pa treci .. na kraju bi se svi zgubili u tom
    = Citat = Izvorno postao Vuki
    Ma grunt mislio sam nešto jednostavno kao :

1# Kazna u vrijednosti - jednog dan bana - daje se za prijestup:
    > zbog učestaloga off topica u temi na koji je član bio upozoren,
    > ponavljanja tematskih pitanja koja su več navedena na forumu a član je otvorio novu temu istoga sadržaja bez traženja iste,
    > izazivanja drugoga člana foruma na temelju nepristojnih izjava,
    >
    2# Kazna u vrijednosti - dva dana bana - daje se za prijestup:
    >
    >
    >

ITD............................otprilike nešto u tome sistemu ili ako ima netko bolju zamisao...

P.S.-Zapp nema nigdje konkretno tako šta na forumima ali "pionirima" je uvijek najteže!!
    Quotam dva posta jer je odgovor isti: teško je odrediti kazne za prvi prekršaj od toliko-i-toliko kad nije isto da li je taj prvi prekršaj off-topic ili je prvi prekršaj takav da ti netko opsuje svu rodbinu i uvrijedi nacionalnost i vjeru ili slično.

Evo Vuki je naveo da je za jedan dan bana ako netko vrijeđa, a opet postoji vrijeđanje i vrijeđanje. Nije isto ako te netko uvijedi sa 'a jesi budala' ili sa 'mama ti je xyz, tata ti je životinja zxy + sočna psovka po izboru'. Ovaj drugi bi po meni dobio doživotan ban odmah, jer jednostavno takvi karakteri nam ne trebaju na forumu. Zato i dalje ostajem pri tome da je određivanje duljine bana izuzetno individualna stvar, od slučaja do slučaja.

No, vjerojatno znate da mi modovi imamo svoj privatan forum gdje većinu stvari i raspravimo, tako da nema samovolje. Further more, otvoren je i forum za žalbe na kazne, što se rijetko koji forum na netu može pohvaliti da ima. A sami ste vidjeli da se žalbe često znaju i uvažiti, pa čak i prvotna odluka poništiti.
    Zato i mislim da trenutno imamo jedan od boljih sustava koji se može naći na net forumima - imamo dosta iskustva za donošenje odluka glede individualnih prekršaja (barem to mogu reći za većinu nas koji smo stvarno starosjedioci, ali i za kvalitetne 'mlade' snage), a korektivni 'organi' su dostupni, te donošenje deliktanih odluka često raspravljamo među sobom. Tko nudi više?
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Osobno se ne slazem sa prijedlogom da se eventualne kazne "tablicno" predce, clanovima foruma. Ta ideja nije provediva i bila bi nepostenija i manjkavija od trenutnoga nacina, barem prama mome misljenju.

Razlozi su sljedeci:

1. Moderatori, supermoderatori su osobe od povjerenja na forumu, biraju ih forumasi na prijedlog forumasa. Moraju biti (da se tako izrazim) i "potvrdjeni" od admina. Dakle to su ljudi za koje se zna da su "stabilni" i da nece neke odluke potegnuti samo tako, a sve gore navedeno je filter koji ima za svrhu otkloniti moguce ekstreme.

2. Korektiv zajednice na odluke moderatora i s.m. postoji i uvijek je ostvariv. Najprije kroz rad dijela foruma koji je ostalim forumasima nevidljiv, gdje moderatori raspravljaju i "konzilijarno" donose odluke, vazu postupke koji bi mogli biti dvojbeni ili donose odluke kojima se podrzava ili ne podrzava odluka svakoga pojedinoga. Drugi dio korektiva jest i dio foruma namijenjen zalbama na odluke i opcenito rad moderatora, gdje ce se svaka tema i post forumasa uzeti ozbiljno.

3. Dodjela kazne je dijelom unificirana, a dijelom ipak individualna odluka moderatora. Moderatori uzimaju u obzir i cinjenice koje se u "tablicnom" vrijednovanju prijastupa ne bi mogle uzeti u obzir. Dakle, povijest clana koji je nacinio prekrsaj, na forumu (da li je inace znan kao onaj koji radi problame, ili je prekrsaj prvi, slucajni...), kontekst i uvjeti u kojima se prekrsaj desio...

Dakle, ne slazem se sa prijedlogom, ali ako ostali smatraju da je nesto slicno potrebno...

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uostalom, bilo je i primjera kad je jedan moderator dao ban, a drugi je razmotrio slučaj, pa ga je smanjio ili čak i ukinuo. Mislim da to sa tablicama ne bi najbolje funkcioniralo. Jer ako netko učestalo ponavlja neke stvari koje bi, recimo spadale u "prvu kategoriju", onda taj ne može više dobiti tu istu kaznu iz te iste kategorije, već bi ga se trebalo na dulje vrijeme udaljiti sa foruma.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    HTC Wildfire, SGH-F480v
    Operater
    Tele2 i VIP
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao frish-KI
    ...Jer ako netko učestalo ponavlja neke stvari koje bi, recimo spadale u "prvu kategoriju", onda taj ne može više dobiti tu istu kaznu iz te iste kategorije, već bi ga se trebalo na dulje vrijeme udaljiti sa foruma.
    Normalno. Pa to se rijesi u daljnjim kategorijama...npr. konstantno ponavljanje nekog prekršaja automatski za sobom povlači i veću kaznu.
    He, izrađujemo Kazneni zakon. Ili je to možda Prekršajni ?? U biti, kako god se on zvao, ja sam za, sve dok služi zajednici, tj forumu, naravno, uz poštovanje pojedinca.
    Clarke's Third Law:

"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic."

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I onda na kraju ćemo imati 51 različitih kategorija, pa sad prije postanja neka si svi dobro pročitaju i probaju zapamtiti. Jer, after all, ako se dobije ban, sad se ima gdje za pogledati zašto ga je dobio/la i na koliko dugo. Žao mi je, ali meni su to bezvezni prijedlozi...

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne bi 51 kategorija ni izbliza bilo dovoljno. Prije 510, ali i onda bi netko pronašao 'rupu', pa štanga...

Meni je žao mi je kaj neki ne žele uvidjeti vrijednost ovog kaj već imamo i što smo teškom mukom kroz dugo vremena izgradili...
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne želim da me Vuki i ostali koji mislie da bi to imalo smisla krivo shvate, ali mislim da nema smisla više puno raspravljati o tome. Zašto se ljudi toliko užasavaju tih kazni i banova? Kako nije jasno što se smije i gdje se smije postati? Nisam neki genijalac (daleko od toga), ali znam kako se smijem ophoditi sa drugima na forumu i što smijem postati. Ako imam kakvih dvojbi oko nečega, pošaljem PM nekom od moderatora.

kaj gledaš? Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To se zove dobar odgoj i pristojnost...

Raspravljati smisla nema, nitko se još nije javio sa konkretnim prijedlozima, a već smo na pola druge strane u threadu...

Super-forumaš Postignuća:
    SocialYour first Group31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nema svarno smisla o tome raspravljati ako moderatori i stariji članovi foruma misle da bi to samo zakompliciralo stvari i unijelo pometnju - daljne rasprave o kažnjavanju!
    A zašto velika večina Vas na forumu misli da se netko boji bana to neznam jer majku mu šest pa neče mi nitko odsječi prste ako si banan.
    Tako da mislim da su banovi potrebni za red na forumu kao opomene na nepridržavanje reda (u korektnim okvirima ljudskih odnosa).
    HVALA
    "Prijateljstvo je neopisiv luksuz
    biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
    bez da odlučite vagati misli ili riječi."
    George Eliot

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    Nokia , sammy
    Operater
    T-shrot
    Godina
    51
    Bodovi
    11.797
    Nivo
    26
    Bodovi: 11.797, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kazne , Opomene I Ban-ovi !!!

Jedan nacin da se ovo opise je represija prema korisniku !

Korisnici - Clanovi foruma
    Moderatori - Clanovi foruma sa vecim ovlastima
    Su Modovi - Clanovi foruma sa ovlastima moderiranja cjelog foruma i mogucim ovlastima Admina
    Admin - Bog i Batina !

Korisnik ima pravo pristupa forumu i ima pravo da postuje pravila !

Mod (prati svoj "forum" tj pod-forum) urudjuje ga , opominje te daje na prijedlog Ban ! Opominje korisnike "na svoju ruku"
    Jedna opomena - ok , druga za istu stvar vec nosi Ban ! Na 3 letis generalno ! - Sve opet ovisi koliko ides na zivce "tom" modu tj koliko je ima posla zbog "neposlusnog" korisnika !

Su mod (nadgleda sve forume) "Mora postovat" ono sto rade i kako rade modovi i zajedno sa njima "uredjivat" cijeli forum te Opominje i daje na prijedlog Ban-ove - razlika je u tome sto oni vise vide od "obicnih" modova i njima je "lakse stati na zulj" citaj : Imaju puno vise posla !!!

Admin uredjuje forum , vodi brigu o njemu i Banira ! Bog i batina - odgovara sebi i samo sebi ! Forum je njegova kuca ! I kao takvu je treba postovat !

Forum nije demokracija ! Postoje pravila (Represija) ! Drzite ih se i sve je ok !
    Ne ! Hmm da .... Sljedi ban !

Na ovom forumu ima demokracije - vjeruj te mi da ima !!!! Cak i previse ! Moderiram dosta domacih i stranih foruma ( najveci ima 92000 registriranih korisnika) . Ban tamo je kao opomena ovdje !
    Prekrsis pravilo = Letis !!! (Psovanje , netolerancija (rasna i sl) stavljanje nedopustenih stvari i razgovori o njima , opetovana greska ( > x2) u kratkom roku) ..... za ovakve stvari se vise ne vracas ! Ukoliko se i vratis pod drugim nickom ! Ide se prema novoj vrsti represija (Prijava ISP-u) !

Opomena i Ban-ova ce uvjek biti ! Nekad je to slucajna greska korisnika foruma (opomena) a kad se to zareda onda se skuzi da i nije tako slucajna (Ban) !

Ugl moderiranje je lak posao ! "tema simo - tema tamo" Brisi i editiraj ! Ozivi svoj pod-forum !!!
    Ono sta je tesko je "nagovoriti" clanove da se pridrzavaju pravila !

Represija = Potreba ! Inace bi forum otisao jako brzo kvragu !!!!!

Pozdrav
    Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cook22
    Ugl moderiranje je lak posao ! "tema simo - tema tamo" Brisi i editiraj ! Ozivi svoj pod-forum !!!
    Neki se nebi složili sa tvojom izjavom ali tebi kao moderatoru na više foruma moramo vjerovati na riječ jer pored toga spadaš i u "stabilne" (kako bimbi kaže)

: tumb up :
    George Eliot

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...pored toga spadaš i u "stabilne" (kako bimbi kaže)

: tumb up :
    Zar ima i nestabilnih...

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bimbi
    Zar ima i nestabilnih...
    Znam da nije baš mjesto (M#F#O) ali nisam mogao odoliti oprosti te mi takav sam
    George Eliot

SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    BB-9000
    Operater
    VIPnet
    Godina
    44
    Bodovi
    20.359
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.359, Nivo: 34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo, kako sam i obećao, provrtio sam malo po glavi ovaj prijedlog kaj je vuki dao... nekakvu sliku počinjem slagati pa samo kratka skica kako bi izgledalo...

dakle, ideja je da bi prekršaje podijelili u 3 kategorije:
    • lakši - upozorenje do 7 dana kazne
    • srednji - 10 dana do mjesec dana kazne
    • teški - preko mjesec dana do trajnog isključivanja s foruma

zatim, unijele bi se otegotne kazne za ponavljanje prekršaja. to još nisam skroz u glavi definirao, ali ideja bi bila ako se ponovi prekršaj, a pripada u kategoriju za koju je član već imao prekršaj, prekršaj bi time postao prekršaj više kategorije. moderator bi mogao ostaviti ga u vlastitoj kategoriji prema slobodnoj procjeni ako smatra da prekršaj nije bio namjeran, omakao se korisniku slučajno, iz nepažnje. ali to je mogućnost moderatoru, a ne pravilo, ne bi bilo u žalbama pozivanja na to kao argument da se kazna vrati u nižu kategoriju ako je moderator zbog ponavljanja prebacio u višu.

ovim bi se moderatorima ostavilo slobode izbora trajanja unutar zadanih okvira, a opet 'povijest' bi se uračunavala kao temelj za strožu kaznu.

to je eto nekakva skica koja mi se za sad mota po glavi, razrada još slijedi, pa zatim i razgovor među moderatorima o tome jel bi to funkcioniralo na odgovarajuć način, pa ćemo onda dalje. nek se još malo kuha po mojoj, a evo i po vašim sad glavama...

ako ovo ispadne zadovoljavajuće rješenje, pobrojavanje vrsta kazni i njihovo kategoriziranje ćemo među moderatorima interno dogovoriti i tek onda konačan prijedlog kategorizacije dati ostatku foruma, smatram da moderatori međusobno mogu donijeti kvalitetnu kategorizaciju, a članovi će onda moći eventualno uputiti prigovore koje ćemo u moderatorskom timu raspraviti i prihvatiti ili odbiti.

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samo želim da naglasim Zappane da po slijedu kažnjavanja nebi trebalo sagledavati samo otegotne(kako si ti napisao) okolnosti nego i olakotne tako da ima i njih u odlučivanju oko kazne. Jer član sa stažom na forumu kojega smo upoznali već duže vrijeme ima i pravo na to za razliku od onoga koji se nije predstavio u punom sjaju.
    A krajnja kazna koja glasi izbacivanje s foruma da bude i stvarno krajnji oblik kažnjavanja člana foruma tako da se kažnjavaju samo oni koji su totalno nekorektni i bezobrazni po pitanju postova na forumu.
    George Eliot

SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    BB-9000
    Operater
    VIPnet
    Godina
    44
    Bodovi
    20.359
    Nivo
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samo želim da naglasim Zappane da po slijedu kažnjavanja nebi trebalo sagledavati samo otegotne(kako si ti napisao) okolnosti nego i olakotne tako da ima i njih u odlučivanju oko kazne.
    dobro vuki, zakaj ti ne čitaš što ja napišem, taman sam počeo misliti da si se uozbiljio.. jedna olakotna okolnost je (kad već sam sebe moram citirati):
    = Citat = Izvorno postao zappan
    moderator bi mogao ostaviti ga u vlastitoj kategoriji prema slobodnoj procjeni ako smatra da prekršaj nije bio namjeran, omakao se korisniku slučajno, iz nepažnje.
    imaš slobodu predložiti još koju, konkretno molim (a ne samo 'dajte olakotne') ako se sjetiš. ako nemaš prijedloga, trenutno nemam ni ja pa eto... za radnu fazu ovo je dovoljno, uskoro ću moderatorima predložit konkretnu verziju oko koje ćemo razgovarat, pa ćemo onda dalje.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    Nokia , sammy
    Operater
    T-shrot
    Godina
    51
    Bodovi
    11.797
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Vuki

Normalno da postoje razlike izmedju clanova !!!! Postoje olakotne i otezavajuce okolnosti . Uvjek ce biti razlike izmedju starih i novih clanova i to je svima jasno . Postoji velika mogucnost da se deci da ce se isti prekrsaj drugacije gledat starom i novom clanu ! Ko je ovdje dobio ili izgubio sve ovisi o vrsti prekrsaja . Stari clan se moze izvuci iz opomena ali ce prije nadrapat kod ozbiljnih prekrsaja ! Zasto : Zato sto on "mora" znati kakva su pravila foruma i "mora" iz postivat tj valjda je procitao pravilnik i zna sta mu se zbog neke "greske" moze desiti !!!!

E da svi mi znamo da biti mod na forumu nije lako i da imas posla i da ponekad moras dati opomenu i ban "starim" prokusanim clanovima - vecina nas to na neki nacin izbjegava ali radimo i takve stvari jer forum morate shvatiti kao "kucu" Admina i modova - jer oni odrzavaju i brinu se da bi sve funkcioniralo .

U svaki forum je ulozeno puno posla i vrjemena i da on kao takav nebi propao postoje pravila ! Ljudi drzite se pravila i Admini i Modovi nece trebat djeliti packe !

Pozdrav

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E da svi mi znamo da biti mod na forumu nije lako i da imas posla
    E cook sada me zbunjuješ
    George Eliot

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    Nokia , sammy
    Operater
    T-shrot
    Godina
    51
    Bodovi
    11.797
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Regresija !!!
    Moderiranje nije igra .
    Ako nisi probao neces tako lako shvatiti .
    Ugl ponekad uopce nemas posla a onda ti se u dan-dva pojavi toliko posla da puknes .... djelis opomene sakom i kapom ... pa onda skuzis da nema smisla pa pocnes djeliti banove ... onda opet zatisje jer se clanovi smire i tako u krug .

Ugl. Na "tipiziranim" forumima najvise banova se dobiva u "raznim" forumima koji nemaju bas puno veze sa forumom . Citaj (prepucavanje clanova ) - oces neces moras reagirat i clanovima djeliti packe . Vise manje teme sukoba su sport i politika (netolerancija)

Lako je oziviti forum , pricat sa ljudima , pomagat im !
    Tesko je iste te ljude kad zeznu opominjat i banirat .

Zato bas i postoje modovi i su modovi da to rade ... nije ljep posao ali i to se mora inace fakat forum ode kvragu !

Fakat neznam kak da ti to objasnim .... DVBN ima skoro pa 92000 clanova ! To je fakat puno clanova i kao mod mozda ih znam 200 - vjerovatno i vise ! Ali onaj ostatak je puno posla , ponesto zivciranja ! Ali ti ovih 200 spasava stvar jer iako nisu modovi - pomazu da ti imas sto manje posla i jos te upozoravaju kad neko zezne - prate te ljude i jave ti jel taj zez namjeran - nije namjeran . Cak ih i oni opominju . DVBN mod-am preko 3-4 godine to ti je mjesano zadovoljstvo i dobro i lose sve u jednom . Ugl to nije posao za svakog ! Pobrisem preko 100 poruka i 10-tak topica u tjedan dana ! Opomenem oko 20 ljudi i baniram tj javim adminu da mi ih makne sa vrata !!!
    Ovo zadnje fakat ne volim raditi ali eto takav ti je to posao !

Pozdrav

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cook sve ja to kužim!!! (iako se puno zezam nisam banana)
    Tebi skidam kapu!
    George Eliot

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cook sve ja to kužim!!! (iako se puno zezam nisam banana)
    Tebi skidam kapu!
    Ajde drago mi je da si počeo uviđat kako nam je...

@cook: hvala na pomoći u objašnjavanju!

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dobro Zappane omaklo mi se jer sam se fokusirao na otegotne ne vidjevši kontekst olakotne okolnosti.
    Ja jesam ozbiljna osoba (bar po godinama)samo se volim šaliti i pružiti svakome dobro društvo a ti mi oprosti ako sam te uvrijedio na neki način.
    George Eliot

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    LOL @WB zašto uporno misliš da omalovažavam posao moderatora i admina pa ja Vaš rad uvelike cijenim i poštujem iako moža neki tumače možda drugačije. A ovo je čista istina što zborim.!!
    P.S. stalno taj osječaj krivnje i nepoštovanja mi nabacuješ a nije istina.

EDIT: vjerujte da ste si stvorili krivu sliku za čovjeka pod nikom VuKi
    George Eliot

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke