Meni ponekad neće učitati neke stranice nego moram "tray"-ati opet... A, kao i uvijek problem je sa ekstenzijama, ne rade sve...
trenutno je vani release candidate 1, mogu reći da nakon par dana korištenja nemam zamjerki, radi stabilnije i od 1.0.7 koji mi se znao srušit sam tak iz čista mira kad sam naredio otvaranje par stranica u nove tabove...
znači, 1.5 je pri kraju pa da imamo novu temu za njega, da ne miješamo s Firefox 1.0 temom koja je poveća sama po sebi. FF 1.5
Meni ponekad neće učitati neke stranice nego moram "tray"-ati opet... A, kao i uvijek problem je sa ekstenzijama, ne rade sve...
ekstenzije se vrlo često daju tweakati, ekstenzija .xpi u .zip, pa unutra nađeš install.rdf, editorom otvoriš i 'maxversion' XML element postaviš na 1.6, zapakiraš natrag, vratiš ekstenziju u .xpi i probaš instalirat. mnoge su prošle na taj način, neke ne mogu, ali često ide.
prvi dio tvoje rečenice mi nije jasan, ovo s 'trayanjem'...
Try again..![]()
danas je moj FF veselo javio da se instaliro na 1.5 i da bi se restarto da dovrsi instalaciju. daklem, FF 1.5 je službeno IZAŠAO!
nije photoshopirano, iako još na mozilla.org nije objavljeno u ovom trenutku da je vani, moj FF 1.5 RC1 se upgradeao pred jedno sat-dva
...super, budem ga i ja sad upgradeao...Izvorno postao zappan
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
hm... izgleda ko da se malo lažno predstavlja, pa da je to ipak samo RC2: http://slashdot.org/articles/05/11/1....shtml?tid=154
vidjet ćemo sutra kad mozilla updatea stranice
edit: dio je updatean, naslovnica nije: http://www.mozilla.org/projects/firefox/
...i meni se čini da je RC2..maloprije sam bio na Mozillinoj str. i evo što piše:Izvorno postao zappan
What's New in Firefox 1.5 RC 2
Firefox 1.5 RC 2 is a test preview of our award-winning Web browser. Firefox 1.5 RC 2 is available for our testing community, Web site and Web application developers, and our Extension developers.
Here's what's new in Firefox 1.5 RC 2:
* Several fixes to automated update system.
Moj se upravo update-ao na RC3...
Izašao je, napokon, malo su i site sredili -> http://www.mozilla.com/
...ajde makar sada site na nešto lići...
kad će nova verzija???![]()
@gog - nisu sajt 'sredili' nego su launchali potpuno nove stranice za 'vulgaris' korisnike, dok je za one tehnološki upućenije sajt i dalje mozilla.org. još samo da update sustav iz RC-a proradi..........
Stavio 1.5 i radi, sve 5
osim nekih pluginova, koji su (ko' za inat) bitni. OK, neke sam apdejto bez beda, ali recimo SwitchProxyTool ne radi. Ono, promijenio sam u kodu da se može instalirat i na 1.5 ali skrši se kad ga probaš pokrenut. Tak da niš od toga.
A baš mi taj, recimo, jako treba (korisim, što doma što na poslu, 4-5 proxyja, i baš je PITA to sve ručno mijenjat).
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
smartass......Izvorno postao zappan
Očito je korisnik iznad mene "vulgaris"-klasa![]()
![]()
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
...da,daaa - sad bi DB i nešto sa Brailovim pismom...![]()
...konačno...Izvorno postao gog
pitanje
gdje firefox 1.5 sprema skinove?! skinuo sam par i htjeo bih ih sacuvati..da ne moram kasnije ponovno skidati..
RoBee
kad ih skidas, spremi ih na disk. Kasnije samo drag&drop u Firefox (Tools - Themes)
iPhone 5s 16 GB
probaj u %program files%\Mozilla Firefox\chrome
nisam ziher, ne koristim skinove, ali izgleda da je defaultni tamo.
Točno, svi su tamo.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
novi update izasao za Firefox (Firefox 1.5.0.1)
Here's what's new in Firefox 1.5.0.1:
* Improved stability.
* Improved support for Mac OS X.
* International Domain Name support for Iceland (.is) is now enabled.
* Fixes for several memory leaks.
* Several security enhancements.
iPhone 5s 16 GB
Upravo instaliranIzvorno postao imatic
![]()
Zasto mi u Firefoxu kao na ovoj slici dole pise ispred npr Njemacka 1 liga pise ono  ?
a u Internet Exploreru je sve normalno
Jel postoji neka extenzija da se to ispravi. I jos na par stranica sam vidio ovako
iPhone 5s 16 GB
Kontaktiraj webmastera koji je očito fulao profesiju. U izbornom kodu bi trebalo pisati nbsp; (primijeti ; na kraju), što je html oznaka za Non Breaking SPace. IE pokušava ispraviti pokreške webmastera...
Bookmarks