Nisam još to doživio al meni se tu i tamo resize-a na 1/4 ekranaIzvorno postao cyberphere
Al eto bolje i to nego da se smrzne![]()
Nisam još to doživio al meni se tu i tamo resize-a na 1/4 ekranaIzvorno postao cyberphere
Al eto bolje i to nego da se smrzne![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Jel još kome ovako:
options-privacy-passwords-view saved pass
Meni ne prikazuje sve passove (uopće ih nema na listi), samo zadnji koji sam spremio prikazuje... Neznam od kad je to al je prije updejta na 1.5.0.1, znači dok je bio 1.5...
Meni sve pokazuje. imam ih negdje 30-ak. Cak i prije ovog najnovijeg updatea je sve bilo u redu
iPhone 5s 16 GB
Pretpostavljam da si već isprobao uninstalirati pa ispočetka.. Ili probaj s novim profilom sve ispočetka podesiti, moguće da je i neka od extenzija..Izvorno postao cyberphere
izsao novi update za firefox 1.5.0.2
i sto je popravljeno pogledajte ovdje: http://www.squarefree.com/burningedg...s/1.5.0.2.html
iPhone 5s 16 GB
Meni skinuo prije sat vremena.. Napokon normalni update od par 100kBIzvorno postao imatic
![]()
...također, zasad je stabilan... vidjet ćemo što će bit kasnije...Izvorno postao XLR8R
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Novi update izašao 02.05.'06.Firefox 1.5.0.3 is a security update that is part of our ongoing program to provide a safe Internet experience for our customers. We recommend that all users upgrade to this latest version.
* Security fix for denial of service vulnerability.
Yes skinuo ga je, ali nekako mi se čini da je sve sporiji i sporiji.
A i pomalo me smeta što mi skida iza leđa da tako kažem.
Neznam ,meni je spor zbog profila koji je krcat svim i svačim...Izvorno postao observer
A to da ti skida iza leđa se može isključiti - Tools-Options-Advanced-Update i tu nađi da te pita svaki put za update..
Ah tako znači, fala lega.
Šta ćeš, ne razmišljam svojom glavom.
ma firefox je zakon!
koliko sam sranja imala sa onim explorerom.. bokte sad da mi netko plati da ga koristim, nebi.... firefox je puno brži, sigurniji... nikad nisam imala nikakvih problema, niti mi se smrzava ni niš... skroz kul![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Čitam da je u Europi, Hrvatska treća po redu zastupljenosti Firefoxa na osobnim računalima, sa čak 31.3%...Lijepo, lijepo...
ahh.. da nije bilo tebe friš... još bi se s explorerom borila![]()
kod mene je 1.5.0.4
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.0.4) Gecko/20060508 Firefox/1.5.0.4
još od prije tjedan i pol.............
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
Još kad se sjetim kako si se rukama i nogama odupirala... Što reklama i neznanje radi: i daljnja prevlast IE nad ostalim browserima...
firefox me nešto zezaotvorim cafe i recimo kliknem na "novi postovi" i počne se vrtiti kao da ga učitava, ali ga zapravo ne učitava... tek kada kliknem ponovno onda se stranica učita. kaj se dešava?!
![]()
Jesi pokušala istu stranicu otvoriti u IE-u? Možda je stvar u vezi...
probala sam IE i s njim nemam takvih problema. dakle stvar je ipak u foxu. kaj da ga maknem i ponovno instaliram? demit...a kak da sačuvam postavke foxa tak da ne moram ponovno sve porihtavati?
prosto me UBIJA cinjenica da kad mi se jdenom u 2 3 tjedna zblokira komp , i onda ga restartam ,makar mi mozilla ne bila aktivna , jednostavno zaboravi sve stranice u memorije , i sav "cache" se izbrise
LUUUUDIM na to.
![]()
![]()
![]()
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
SessionSaver ekstenzija je tvoj prijatelj...
Bookmarks