Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 19 od 19

Threaded View

Apple Moderator
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    109.480
    Nivo
    80
    Bodovi: 109.480, Nivo: 80
    Bodovi: 109.480, Nivo: 80
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Zalba na kaznu - ID: 7316-001 - imatic

Evo, ujutro vidim da sam popusio ban, al sam morao ici voziti u Osijek pa nisam stigao nista napisati. Nego, stvarno me iznenadilo za to sto sa, dobio ban. Gdje to pise da sam ja raspravljao o radu moderatora. Samo sam napisao da bi trebali biti blazi s banovim. Jel to za ban? Dakako da ne. A u prvom dijelu tog posta (85%) zelim samo reci kako je to na drugim svjetskim forumima (naveo sam primjer na forumu na kojem sam aktivan) myforum.lasyk.net koji broji trenutno 110,520 clanova nema takvih rigoroznih pravila. I nema nereda ako neko nesto krivo napise nego se samo malo opomene. A ipak je forum uredan, bez ikakvih netematskih postova. Nego da se vratimo na kaznu. Mislim da stvarno nije u redu od moderatora. Zar me tko opomenuo? Nije. Ma koliko sam samo puta vidio da je bezbroj ljudi samo reklo "ides u offtopic" ili "offtopicaris". Kako to da onda oni nisu dobili ban? (namam nista protiv vas, samo dajem primjer nepravde prema meni). Ili to budes na piku moderatora samo kad pricas o njima, ne znam. Uvijek sam uredno postao, nikad nikoga provocirao, a ono o cemu nisam znao, nisam se htio uplitati.
    I jos u kazni mi pise "rasprava o radu moderatora u forumu koji nije za to namjenjen". Pa samo sam nadodao na pinocciev post, ili smo trebali otvoriti novi thread koji bi svejedno bio zatvoren cim bi vise ljudi napisalo nesto protiv moderatora. A vjerujte ima takvih. Jos jednom na kraju mislim da to nije u redu zbog prve greske dobit ban, ali neka, tako samo ovaj forum gubi clanove, jel se boje nesto napisati da ne bi zavrsili isto kao pinoccio i ja.
    @Pinoccio nadam se da ces se vratiti ovdje
    @svi koji su mene ili pinoccia podrzali i to su rekli a i oni koji nisu od straha jedno veliko HVALA
    P.S. Mislim da cu za ovo popusiti i nastavak bana, ali neka

EDIT: i jos samo da dodam da nema nas obicnih korisnika ovaj forum propao, i ako se moderatori tako nastave ponasati, veliki dio ce i otjerati. Sta ce onda sami tu raditi, nece valjda banati sami sebe? (iz dosade)
    Zadnji uredio imaticx : 09-11-2005 u 17:54
    iPhone 5s 16 GB

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove