Koja smo mi država, Sabor ne poštuje vlastite zakone, užas. Osobno nisam za ometanje, ali sam za izbacivanje onih koji smetaju. Da par njih izleti iz kina ili kazališta van zbog zvonjave mobitela, ostali bi ih odmah ugasili.Izvorno postao RAUL
Jesam
Nisam
Koja smo mi država, Sabor ne poštuje vlastite zakone, užas. Osobno nisam za ometanje, ali sam za izbacivanje onih koji smetaju. Da par njih izleti iz kina ili kazališta van zbog zvonjave mobitela, ostali bi ih odmah ugasili.Izvorno postao RAUL
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
potpuno sam za to! samo zato da bi se hrpa seljaka naučila nekim pravilima! neki postori jednostavno nisu namjenjeni za pričanje na mob i uopće pričanje! eto očito su to i naši političari shvatili (a mislim kad oni nešto shvate...)!
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Gle to je puno kompliciranije, jer netko mora pokazati prstom na ovoh koji se dopisuje i svjetlom ekrana bode u oči ljude okolo ili nešto slično. Sad taj koji se odluči uperiti prst mora proči neugodnu situaciju, ljudi se okreću (i oni kojima nije zasmetao mob), a može doći i do toga da se okrivljni počne bahatiti, pa čak i do fizičkog obračuna. A dok dođe ovaj koji je zadužen za izbacivanje, pa dok on ovog istjera van (pod uvjetom da se okrivljani ne zakači i s izbacivačem), prođe pol filma i ljudima se upropasti večer koja im je trebala biti ugodna i opuštajuća. A sve zbog jednog debila.Izvorno postao Sljaka
A na kraju bi ljudi izbacili i ovog koji je pokazao prstom, baš zato što im je priredio takav šou. A njega bi vani opet dočekao ovaj koji je prvi izbačen, pa evo opet incidenta. Ne daj Bože da ova još ima PTSP ili se radi o teškoj primitivčini (a oni koji razgovaraju u kinu na mob obično i jesu teške primitivčine), pa postoji i velika vjerojatnost da ovaj ima oružje i da ga je spreman upotrijebiti zbog takve gluposti. Dalje si zamisli sam.
Šta nije jednostavnije sve to izbjeći pa postaviti jammer ograničenog dometa?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks