Join Today

Vidi rezultate ankete: Jeste li za ometanje signala u kulturnim i sličnim ustanovama?

Glasači
29. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • Jesam

16 55,17%
  • Nisam

13 44,83%
+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 3 PrvaPrva 1 2 3
Prikazujem rezultate 51 do 54 od 54

Hybrid View

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao RAUL
    I u Saboru se od danas ne moze koristiti mobiteli.Bas me zanima koliko ce sada zastupnika biti u Saboru kada budu rasprave
    Koja smo mi država, Sabor ne poštuje vlastite zakone, užas. Osobno nisam za ometanje, ali sam za izbacivanje onih koji smetaju. Da par njih izleti iz kina ili kazališta van zbog zvonjave mobitela, ostali bi ih odmah ugasili.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Nokia N95 8GB, 8910
    Operater
    VIP, tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sljaka
    Koja smo mi država, Sabor ne poštuje vlastite zakone, užas. Osobno nisam za ometanje, ali sam za izbacivanje onih koji smetaju. Da par njih izleti iz kina ili kazališta van zbog zvonjave mobitela, ostali bi ih odmah ugasili.
    Ali čemu mobitel u kinu ili kazalištu? A efikasnije je jednostavno ometati signal nego ak nekom zazvoni mobitel da zaštitar ili ko već dolazi do čovjeka i zbacuje ga van. Pogotovo u kazalištu

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    htc desire, n5230
    Operater
    t-mobile & vip
    Godina
    43
    Bodovi
    12.963
    Nivo
    27
    Bodovi: 12.963, Nivo: 27
    Bodovi: 12.963, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    potpuno sam za to! samo zato da bi se hrpa seljaka naučila nekim pravilima! neki postori jednostavno nisu namjenjeni za pričanje na mob i uopće pričanje! eto očito su to i naši političari shvatili (a mislim kad oni nešto shvate... )!
    t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    47
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sljaka
    Gle to je puno kompliciranije, jer netko mora pokazati prstom na ovoh koji se dopisuje i svjetlom ekrana bode u oči ljude okolo ili nešto slično. Sad taj koji se odluči uperiti prst mora proči neugodnu situaciju, ljudi se okreću (i oni kojima nije zasmetao mob), a može doći i do toga da se okrivljni počne bahatiti, pa čak i do fizičkog obračuna. A dok dođe ovaj koji je zadužen za izbacivanje, pa dok on ovog istjera van (pod uvjetom da se okrivljani ne zakači i s izbacivačem), prođe pol filma i ljudima se upropasti večer koja im je trebala biti ugodna i opuštajuća. A sve zbog jednog debila.
    A na kraju bi ljudi izbacili i ovog koji je pokazao prstom, baš zato što im je priredio takav šou. A njega bi vani opet dočekao ovaj koji je prvi izbačen, pa evo opet incidenta. Ne daj Bože da ova još ima PTSP ili se radi o teškoj primitivčini (a oni koji razgovaraju u kinu na mob obično i jesu teške primitivčine), pa postoji i velika vjerojatnost da ovaj ima oružje i da ga je spreman upotrijebiti zbog takve gluposti. Dalje si zamisli sam.

Šta nije jednostavnije sve to izbjeći pa postaviti jammer ograničenog dometa?
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 3 PrvaPrva 1 2 3

Slične teme

1. Veliki problemi s 6630 - nema signala!
    By zvijerka in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 15-06-2005, 11:43
  2. sl55 prijem signala
    By Stinky in forum Siemens X5x
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 18-10-2004, 21:23
  3. Povečanje prijema GSM/WIFI/BT signala ;)
    By Paske in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 17-06-2004, 19:21

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove