Ako me pitaju koju cijenu želim i na to zaračunaju svoju zaradu onda to više nije cijena koju želim, zar ne?
Pa valjda operateri imaju neki odjel za marketing..neka izvole napraviti akentu i neka uptaju korisnike kakve cijene zele, pa uz to zaracunaju neku svoju zaradu i to bi bilo to.
Ako me pitaju koju cijenu želim i na to zaračunaju svoju zaradu onda to više nije cijena koju želim, zar ne?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Istina nije to ta cijena, ali moraju i oni nesto zaraditi ipak imaju i oni neke troskove..recimo jednog godisnje obici bazne staniceIzvorno postao Sljaka
pa daj se odluči. Koja bi tebi bila realno prihvatljiva cijena Video Call a.
dobar grah daleko se čuje
Oko 3 Kune, plus neka pretplata od cca 100 Kuna koja bi se mogla potrositi na Video Call
Meni osobno problem je i sto kreiranje mms poruka uzima ipak vise vremena od slanja sms - a. Cesto mi se niti sms neda pisati, pa radje nazovem koga vec trebam da se to rijesi efikasnije i brze (premda aparat koji imam maksimalno okalsava kreiranje mms - ova).Izvorno postao RAUL
Cijena, po meni cak i nije tako nepovoljna s obziram na to kakva je bila pri uvodjenju mms usluge i s obzirom na to da se ipak ne bi koristila u onom obimu u kojemu se sms koristi.
Danas su cijene u Vipu 2kn po poruci u T mobileu 3 kn po proruci (poruka do 100k)!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Mislim da oni vrlo dobro znaju kolike cijene poziva bi mi htjeli. I oni su ljudi. Da je tako, onda bi i cijene običnih poziva odmah u startu bile puno niže nego li su bile svih ovih godina. Neće to postati usluga koja će se masovno koristiti. Čisto sumnjam...Izvorno postao RAUL
O ovome se već negdje govorilo, ali je i dalje neprovjerena informacija. Ali ako ju budu pokrenuli skoro, onda bi oni koji zivkaju vikendom mogli doći na svoje. Riječ je besplatnom telefoniranju na Tele2.
Mjesecna naknada: 95 kn (moze se potrositi za pozive prema svim mrezama u HR kao i SMS)
Poziv unutar Tele 2: 0.95 kn, ne placa se uspostava poziva
Poziv na druge mreze: 1.85 kn+0.18 kn uspostava poziva
SMS: 0.45 kn
Razgovori od petka u 7 ujutro do nedjelje u 00 su FREE prema svim mrezama u HR.
Sad, hoće li se to obistiniti ili ne... Meni to ne predstavlja nešto napetu tarifu, jer opet moraš platiti 95 kn + 12,50 kn mjesečno. Jedino za one koji nabiju po nekoliko stotina kuna računa za mobitel.
@frish-KI bojim se da neznaš uopće u kojoj temi raspravljaš.
prije nekoliko mjeseci se spominjala cijena manja od ove. čini mi se oko 2,45 kn/min, a do 31.11. je video call besplatan. Tko je od pretplatnika uložio prije par mjeseci u telefon sa mogučnosti Videocalla i ako mu koji od frendova ima taj se bogami natelefonirao djabe.Oko 3 Kune, plus neka pretplata od cca 100 Kuna koja bi se mogla potrositi na Video Call
dobar grah daleko se čuje
zbog činjenice da ova tema pomalo nema ni glavu ni rep, a i zbog relanog podatka da nitko od nas nije Nostradamus i ne može predvidjeti nešto što nas očekuje, tema je zatvorena.
imamo napretek tema u kojima se može sistematski raspravljati o stvarima koje su i ovdje navedene....
a molio bih korisnike da za sve nove stvari otvaraju nove teme, a ne trpaju negdje samo jer ima veze s nekom mrežom, npr. Tele2
Bookmarks