Frish-KI,samo da ti odgovorim da ovo moje pisanje uopste nema veze sa mojim geografskim polozajem... da je tako,nikada vam ne bih ni napisao odakle sam.Samo sam hteo da ukazem na problem koji se odnosi na sve vas (nikako samo na mene)!!!Meni je u interesu da vratimo "supersupermoderatore" u neku normalu,a ne da se izivljavaju tu nad nama.Danas sam ja,sutra ti ili neko treci.... zbog cega?Jel to znaci da si ti los covek?
Kavo je to imperatorsko ponasanje ("ako ti se ne svidja idi na drugi forum")?
A sta ako mi se ovde svidja,ali ne zelim teror sta onda da radim?Ako zelim normalan i ljudski razgovor,ako ne zelim da strepim zbog svake napisane reci... ja u zivotu nisam imao nekoga ko bi mi sudio,i zasto bi to i sada dopustio?Problem je samo sto vecina forumasa ovde cuti,upravo zbog tog straha od bana.Ja kao pojedinac sam nebitan... bitno je da vecina forumasa bude zadovoljna i opustena,a znam da to nije.Vec je bilo bar 50 postova i molbi da se smanji to izivljavanje na forumu tj. da se smanji kolicina banova tj. kriterijum za njih,ali modove boli uvo... oni se ne zele menjati... a kad je u pitanju ulazak u njihov krug onda se tu mora dati predlog,staviti na razmatranje,na glasanje.... Napravite akciju glasanja za slabije kriterijume u vezi banovanja i videcete,svi ce biti jednoglasni,ali dzaba vam....