Evo,posto mi je ovaj put dozvoljeno da dam jos jednu rec (u korist svoje odbrane :bunny: ),iskoristicu to pravo i napisati nekoliko recenica.
Dobih ja novi ban!!!
Nema veze,boze moj i to je za ljude... a neki se trebaju i dokazati u novim ulogama pa su se kolektivnim snagama odlucili da me ucutkaju 3 nedelje,tj. tjedna.Svaka cast momci,uspeli ste... uspeli ste i ono sto zappanu nije uspelo,a to je da ste me verovatno zauvek udaljili od ovog foruma... jer ako ti neko dva puta kaze da si nepozeljan treci put tu nema sta da trazis.
Bitno je samo jos da kazem da se ne osecam krivim i da sam pred bogom cist (a drugi neka lome noge).Nikoga nisam uvredio,bio sam kulturan celo vreme boravka na ovom forumu,jedno vreme sam cak i kvalitetne postove pisao (vezano za tematiku foruma)...
Osecam da sam medju obicnim clanovima ovog foruma bio uvek dobrodosao,da sam uspeo nekima i da pomognem,neke da nasmejem,uveselim,ulepsam im dan... a to i jeste poenta mog zivljenja (budi dobar,cini dobro,smej se...).Takodje,mnogi su mene ovde u trenutcima slabosti podigli,nasmejali,uveselili... mnogi su mi pomogli i oko problema sa telefonima i zato vam svima saljem jedno veliko HVALA!!!
I sad ovde na kraju,postavlja se pitanje da li mozda zalim za necim,da li ce mi mozda nesto nedostajati?
Pa evo,i to cu vam reci:
Zalicu za ovim drustvom (obicnim forumasima),jer su to ljudi kakvih je malo.Dosta puta su se dokazali kao jako svestrane osobe (sto me je i zadrzalo na ovom forumu),nisu to ljudi kakvim ih neko zeli napraviti.Nisu to samo high-tech maniaci,pokazali su da imaju dusu,da imaju smeka... da se razumeju i u kinematografiju,i u sport,i u humor,i sex i automobilizam....
Zao mi je sto verovatno vise necu biti u kontaktu sa vecinom vas,a posebno mi je zao sto ostajem bez Erike (nisam se ogrebao za br. tel ),jer je zaista devojka kakvih je malo.I mogu jos reci da je sigurno jedna od najlepsih hrvatica!!!Sa nekim od vas sam na vreme razmenio brojeve,i ostvario i neke vidove saradnje,sto je jedan veliki plus koji nosim sa ovog foruma.
Takodje postovi od odredjenih clanova su mi uvek bili prava poslastica za citanje,i zelim da i dalje ostanete tako kvalitetni i jos bolji,jer nesumljivo da ce ovaj forum privuci jos generacija i generacija.Da sad na rastanku ne imenujem sve drage likove sa foruma jer ih zaista ima mnogo,pa bih verovatno nekoga i zaboravio... ali evo samo cu jos jednom uputiti jedan veliki KISS zenskom delu ekipe!!!
Zao mi je i zbog jos nekoliko stvari... zao mi je sto ovde ima i nekoliko superkvalitetnih moderatora,ali se njihov rad ne primecuje,tj. ne moze doci do izrazaja od recimo (nazovimo ih) "supersuperkvalitetnih" moderatora...
Ustvari,ne zelim vise ni komentarisati kolovodje rezima ovde,jer je ocigledno da zele biti u centru paznje (sad se setih jednog primera: kad se malo otislo OFF u jednom topicu,lepo izdvoje taj deo "upucavanje Eriki" i otvore novi topic i idemo,sve do zore... a sad kao nisu mogli prebaciti moj OFF u rubriku gde joj je mesto... a tkvih primera ima jos mali milion) i da na tudje razmisljanje ne j*** ni 2%.
Zao mi je sto takvi ljudi ne mogu da uredjuju i druge drustvene sfere (recimo,ponasanje navijaca na utakmicama ),jer je ocigledno da pate zbog toga (sto se tamo nista ne pitaju,i nemaju nikakvu vlast).
Zao mi je i sportske ekipe foruma koju necu moci zezati sad u subotu kad vas pobedimo u kvalifikacijama,za evropsko mladih fudbalera.Zao mi je mnogo stosta,ali mi nije zao nijedne reci koju sam ovde na ovom forumu napisao,jer pisao sam iskreno,onako kako znam,kako osecam.... e sad posto vidim da to nekima ovde jako smeta (jer istina ume i da zaboli),eto iskoristio sam ovo pravo na zalbu... izneo neka svoja vidjenja,dosao da se pozdravim i odem!!!!
Kolika god bila moja ljubav prema ovom forumu,tri nedelje je mnogo cekanja,zbog tri nedelje se i supruznici rastavljaju,a ne forum i ja.
Pozdravljam vas sve,i evo ostavljam e-mail (kucaduhova[at]yahoo.com),ako nekome zatreba nekada neka vrsta pomoci (iz bilo koje sfere zivota),javite se,PinociO ce uvek pomoci koliko je u njegovoj mogucnosti!!!
Bookmarks