Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 17 od 17
    Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Apr 2004
    Mobitel
    Nokia 6610,6600,6500slide
    Operater
    Mobtel,MTS!!!
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ok,pobedili ste... cestitam!!!

Evo,posto mi je ovaj put dozvoljeno da dam jos jednu rec (u korist svoje odbrane :bunny: ),iskoristicu to pravo i napisati nekoliko recenica.
    Dobih ja novi ban!!!
    Nema veze,boze moj i to je za ljude... a neki se trebaju i dokazati u novim ulogama pa su se kolektivnim snagama odlucili da me ucutkaju 3 nedelje,tj. tjedna.Svaka cast momci,uspeli ste... uspeli ste i ono sto zappanu nije uspelo,a to je da ste me verovatno zauvek udaljili od ovog foruma... jer ako ti neko dva puta kaze da si nepozeljan treci put tu nema sta da trazis.
    Bitno je samo jos da kazem da se ne osecam krivim i da sam pred bogom cist (a drugi neka lome noge).Nikoga nisam uvredio,bio sam kulturan celo vreme boravka na ovom forumu,jedno vreme sam cak i kvalitetne postove pisao (vezano za tematiku foruma)...
    Osecam da sam medju obicnim clanovima ovog foruma bio uvek dobrodosao,da sam uspeo nekima i da pomognem,neke da nasmejem,uveselim,ulepsam im dan... a to i jeste poenta mog zivljenja (budi dobar,cini dobro,smej se...).Takodje,mnogi su mene ovde u trenutcima slabosti podigli,nasmejali,uveselili... mnogi su mi pomogli i oko problema sa telefonima i zato vam svima saljem jedno veliko HVALA!!!

I sad ovde na kraju,postavlja se pitanje da li mozda zalim za necim,da li ce mi mozda nesto nedostajati?
    Pa evo,i to cu vam reci:
    Zalicu za ovim drustvom (obicnim forumasima),jer su to ljudi kakvih je malo.Dosta puta su se dokazali kao jako svestrane osobe (sto me je i zadrzalo na ovom forumu),nisu to ljudi kakvim ih neko zeli napraviti.Nisu to samo high-tech maniaci,pokazali su da imaju dusu,da imaju smeka... da se razumeju i u kinematografiju,i u sport,i u humor,i sex i automobilizam....
    Zao mi je sto verovatno vise necu biti u kontaktu sa vecinom vas,a posebno mi je zao sto ostajem bez Erike (nisam se ogrebao za br. tel ),jer je zaista devojka kakvih je malo.I mogu jos reci da je sigurno jedna od najlepsih hrvatica!!!Sa nekim od vas sam na vreme razmenio brojeve,i ostvario i neke vidove saradnje,sto je jedan veliki plus koji nosim sa ovog foruma.
    Takodje postovi od odredjenih clanova su mi uvek bili prava poslastica za citanje,i zelim da i dalje ostanete tako kvalitetni i jos bolji,jer nesumljivo da ce ovaj forum privuci jos generacija i generacija.Da sad na rastanku ne imenujem sve drage likove sa foruma jer ih zaista ima mnogo,pa bih verovatno nekoga i zaboravio... ali evo samo cu jos jednom uputiti jedan veliki KISS zenskom delu ekipe!!!
    Zao mi je i zbog jos nekoliko stvari... zao mi je sto ovde ima i nekoliko superkvalitetnih moderatora,ali se njihov rad ne primecuje,tj. ne moze doci do izrazaja od recimo (nazovimo ih) "supersuperkvalitetnih" moderatora...
    Ustvari,ne zelim vise ni komentarisati kolovodje rezima ovde,jer je ocigledno da zele biti u centru paznje (sad se setih jednog primera: kad se malo otislo OFF u jednom topicu,lepo izdvoje taj deo "upucavanje Eriki" i otvore novi topic i idemo,sve do zore... a sad kao nisu mogli prebaciti moj OFF u rubriku gde joj je mesto... a tkvih primera ima jos mali milion) i da na tudje razmisljanje ne j*** ni 2%.
    Zao mi je sto takvi ljudi ne mogu da uredjuju i druge drustvene sfere (recimo,ponasanje navijaca na utakmicama ),jer je ocigledno da pate zbog toga (sto se tamo nista ne pitaju,i nemaju nikakvu vlast).
    Zao mi je i sportske ekipe foruma koju necu moci zezati sad u subotu kad vas pobedimo u kvalifikacijama,za evropsko mladih fudbalera.Zao mi je mnogo stosta,ali mi nije zao nijedne reci koju sam ovde na ovom forumu napisao,jer pisao sam iskreno,onako kako znam,kako osecam.... e sad posto vidim da to nekima ovde jako smeta (jer istina ume i da zaboli),eto iskoristio sam ovo pravo na zalbu... izneo neka svoja vidjenja,dosao da se pozdravim i odem!!!!
    Kolika god bila moja ljubav prema ovom forumu,tri nedelje je mnogo cekanja,zbog tri nedelje se i supruznici rastavljaju,a ne forum i ja.

Pozdravljam vas sve,i evo ostavljam e-mail (kucaduhova[at]yahoo.com),ako nekome zatreba nekada neka vrsta pomoci (iz bilo koje sfere zivota),javite se,PinociO ce uvek pomoci koliko je u njegovoj mogucnosti!!!

CIAO!!!!

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    t630 & 1100
    Operater
    Simpa&VipMe
    Godina
    46
    Bodovi
    6.249
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.249, Nivo: 18
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pinokio ja ti dajem podršku. I mene su banirali prošli tjedan, bez razloga i bez ikakvog upozorenja.
    To ti je dokazivanje moci.
    Kad jadniku daš moc, onda možeš ocekivati sranje.
    Mali ljudi nece nikada postati veliki.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nemoj Pinokijo tako. Proće i 3 tjedna i nadoknadićeš gradivo. Znamo da ti je teško i suosjećamo s tobom. Ako si dobio kaznu, uredno je odsluži, ****** ipak si ga zasrao na threadu o zappanu. Totalno je bilo offtopic, to si mogao odmah napisati i ovdje. Nakon tjedan dana uputi novu "žalbu" i u njoj obećaj da ćeš biti dobar , izvini se, i reci da nećeš pravit pizdarije i garantiram ti da će se gog i wb smilovat.
    Pa nije sve tako crno.
    Ovo pišem jer mi je žao i nekih drugih članova foruma koji su banovani.
    Svaki forum, mod, admin ima svoja pravila i "mušice" i prije ili kasnije se na njih navikneš. Nije disciplina tako loša stvar. BTW Ovi naši modovi i admin mi izgledaju kao prototip "netokrata" (ovo je kompliment) iz knjige "Netokracija - nova elita moći i život poslije kapitalizma" - obavezno pročitati.

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pinocio, ovaj si ban totalno shvatio kao atak samo na tebe. BTW, i imatic ga je dobio zbog iste stvari. Imam osjećaj da se osjećaš ponekad šikaniranim zato što si iz SiCG, što možda i jest točno od strane nekih članova, ali bože moj, to je i za očekivati, ali ne i za odobravati. Ajde još jednom razmilsi o svojoj odluci. Prespavaj ju.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao frish-KI
    Imam osjećaj da se osjećaš ponekad šikaniranim zato što si iz SiCG, što možda i jest točno od strane nekih članova,
    U svakom žitu ima kukolja.

31 days registered

Datum registracije
    Apr 2004
    Mobitel
    Operater
    Mobtel,MTS!!!
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Frish-KI,samo da ti odgovorim da ovo moje pisanje uopste nema veze sa mojim geografskim polozajem... da je tako,nikada vam ne bih ni napisao odakle sam.Samo sam hteo da ukazem na problem koji se odnosi na sve vas (nikako samo na mene)!!!Meni je u interesu da vratimo "supersupermoderatore" u neku normalu,a ne da se izivljavaju tu nad nama.Danas sam ja,sutra ti ili neko treci.... zbog cega?Jel to znaci da si ti los covek?
    Kavo je to imperatorsko ponasanje ("ako ti se ne svidja idi na drugi forum")?
    A sta ako mi se ovde svidja,ali ne zelim teror sta onda da radim?Ako zelim normalan i ljudski razgovor,ako ne zelim da strepim zbog svake napisane reci... ja u zivotu nisam imao nekoga ko bi mi sudio,i zasto bi to i sada dopustio?Problem je samo sto vecina forumasa ovde cuti,upravo zbog tog straha od bana.Ja kao pojedinac sam nebitan... bitno je da vecina forumasa bude zadovoljna i opustena,a znam da to nije.Vec je bilo bar 50 postova i molbi da se smanji to izivljavanje na forumu tj. da se smanji kolicina banova tj. kriterijum za njih,ali modove boli uvo... oni se ne zele menjati... a kad je u pitanju ulazak u njihov krug onda se tu mora dati predlog,staviti na razmatranje,na glasanje.... Napravite akciju glasanja za slabije kriterijume u vezi banovanja i videcete,svi ce biti jednoglasni,ali dzaba vam....

Banned Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Aug 2004
    Mobitel
    Čipana E550
    Operater
    antipatija
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cuj ti Faco na forumu , lako ti je tak sa "nebaniranog" polozaja pisat ... ja bi se isto osjeco glupo da me bannaju bez razloga , bilo je tak jednom prije ,al necu sad ..

Pinokio nemoj sad da se ne vratis . . . neznam ... ne dopustaju zajebanciju nigdje osim u caffeu i to ej to .. staces im.

Kaj bi onda tek trebo rec Imatic , decko je napiso 2 posta u vezi ovog i odma je bannan???

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    t630 & 1100
    Operater
    Simpa&VipMe
    Godina
    46
    Bodovi
    6.249
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I meni je naj jaca izjava: "Ako ti se ne svidja idi na drugi forum".

31 days registered

Datum registracije
    Apr 2004
    Mobitel
    Operater
    Mobtel,MTS!!!
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Grunt,svoj nick i avatar sam samo stavio iz tog razloga sto mi je Pinokio drag lik,a ne ni slucajno sto imam veliki nos.E sad,taman da mi je nos i dva metra dug ne zelim ga nikome zavlaciti u bulju,i izvinjavati se za nesto za sta smatram da nisam kriv.Moj boravak ovde trajace jos koliko i zivljenje ovog topica.Kad se on zakljuca to ce biti znak za GAME OVER!!!!

Banned Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Aug 2004
    Mobitel
    Čipana E550
    Operater
    antipatija
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma ok , ni ja nisam osoba koa ce se nekom zavlacit , vise sam osoba koja mrzi autoritete , cini mi se ko i ti , al ocu ti rec , njima se zivo *ebe za jednog člana , jedan vise - manje njima kao vodstvu tak svejedno , sad kad ima tu 50+ aktivnih članova..

meni je isto zestoka izjava "ak ti se ne svida odi na drugi forum" .. al kaj ces.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pinokijo gledaj, očito je nebitno smatraš li se ti krivim ili ne, "prijeki sud" je tu da odluči jesi li kriv ili nisi, jesi li se ogriješio o pravila ili ne, koja nismo ni ti ni ja izmislili. Ajde razmisli još jednom i učini baš suprotno - dokaži im da si ljudina. Opet ponavljam, za tjedan dana uputi zahtijev za smanjivanje kazne. I Grunt je u pravu, oni rade svoj posao i briga ih oćeš li se ti vratit ili ne. Ti se vrati zbog sebe, a i nas drugih.

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I ako postoje pravila koja su napisana, zašto se moraš oglušiti na njih i raditi po svome? Da sam i ja isto napravio ista bi me kazna snašla. Znamo što ne smijemo raditi i zdravo.

31 days registered

Datum registracije
    Apr 2004
    Mobitel
    Operater
    Mobtel,MTS!!!
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ljudi,posto moram na posao,a topic "sta sada radite" je nedostupan,evo ovde vam kazem da odoh malo raditi.
    A Frish-KI,sta mislis koliko se ljudi procentualno ovde pridrzava pravila???
    Dal je zakon o banovanju isti za sve?Moze li moderator biti banan?Jesu li oni bezgresni?Secam se najsvezijeg primera kada je jedan clan stavio vic u topic koji nije namenjen vicevima.WB ga je samo upitao "zar ne postoji topic o vicevima?"
    Znaci,ako postoji zakon neka onda bude za svakoga isti (a tada ce biti 200 banova dnevno),a ako ne mozes da sprovedes taj zakon i budes prema svima isti onda ga prilagodi.Odoh raditi,ko zna ako se zakljuca ovaj topic,mozda mi je ovo i zadnji post.Pozdrav svima!!!!!

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Pinocio
    Evo,posto mi je ovaj put dozvoljeno da dam jos jednu rec (u korist svoje odbrane :bunny: ),iskoristicu to pravo i napisati nekoliko recenica.
    Dobih ja novi ban!!!
    Nema veze,boze moj i to je za ljude... a neki se trebaju i dokazati u novim ulogama pa su se kolektivnim snagama odlucili da me ucutkaju 3 nedelje,tj. tjedna.Svaka cast momci,uspeli ste... uspeli ste i ono sto zappanu nije uspelo,a to je da ste me verovatno zauvek udaljili od ovog foruma... jer ako ti neko dva puta kaze da si nepozeljan treci put tu nema sta da trazis.
    Bitno je samo jos da kazem da se ne osecam krivim i da sam pred bogom cist (a drugi neka lome noge).Nikoga nisam uvredio,bio sam kulturan celo vreme boravka na ovom forumu,jedno vreme sam cak i kvalitetne postove pisao (vezano za tematiku foruma)...
    Osecam da sam medju obicnim clanovima ovog foruma bio uvek dobrodosao,da sam uspeo nekima i da pomognem,neke da nasmejem,uveselim,ulepsam im dan... a to i jeste poenta mog zivljenja (budi dobar,cini dobro,smej se...).Takodje,mnogi su mene ovde u trenutcima slabosti podigli,nasmejali,uveselili... mnogi su mi pomogli i oko problema sa telefonima i zato vam svima saljem jedno veliko HVALA!!!

I sad ovde na kraju,postavlja se pitanje da li mozda zalim za necim,da li ce mi mozda nesto nedostajati?
    Pa evo,i to cu vam reci:
    Zalicu za ovim drustvom (obicnim forumasima),jer su to ljudi kakvih je malo.Dosta puta su se dokazali kao jako svestrane osobe (sto me je i zadrzalo na ovom forumu),nisu to ljudi kakvim ih neko zeli napraviti.Nisu to samo high-tech maniaci,pokazali su da imaju dusu,da imaju smeka... da se razumeju i u kinematografiju,i u sport,i u humor,i sex i automobilizam....
    Zao mi je sto verovatno vise necu biti u kontaktu sa vecinom vas,a posebno mi je zao sto ostajem bez Erike (nisam se ogrebao za br. tel ),jer je zaista devojka kakvih je malo.I mogu jos reci da je sigurno jedna od najlepsih hrvatica!!!Sa nekim od vas sam na vreme razmenio brojeve,i ostvario i neke vidove saradnje,sto je jedan veliki plus koji nosim sa ovog foruma.
    Takodje postovi od odredjenih clanova su mi uvek bili prava poslastica za citanje,i zelim da i dalje ostanete tako kvalitetni i jos bolji,jer nesumljivo da ce ovaj forum privuci jos generacija i generacija.Da sad na rastanku ne imenujem sve drage likove sa foruma jer ih zaista ima mnogo,pa bih verovatno nekoga i zaboravio... ali evo samo cu jos jednom uputiti jedan veliki KISS zenskom delu ekipe!!!
    Zao mi je i zbog jos nekoliko stvari... zao mi je sto ovde ima i nekoliko superkvalitetnih moderatora,ali se njihov rad ne primecuje,tj. ne moze doci do izrazaja od recimo (nazovimo ih) "supersuperkvalitetnih" moderatora...
    Ustvari,ne zelim vise ni komentarisati kolovodje rezima ovde,jer je ocigledno da zele biti u centru paznje (sad se setih jednog primera: kad se malo otislo OFF u jednom topicu,lepo izdvoje taj deo "upucavanje Eriki" i otvore novi topic i idemo,sve do zore... a sad kao nisu mogli prebaciti moj OFF u rubriku gde joj je mesto... a tkvih primera ima jos mali milion) i da na tudje razmisljanje ne j*** ni 2%.
    Zao mi je sto takvi ljudi ne mogu da uredjuju i druge drustvene sfere (recimo,ponasanje navijaca na utakmicama ),jer je ocigledno da pate zbog toga (sto se tamo nista ne pitaju,i nemaju nikakvu vlast).
    Zao mi je i sportske ekipe foruma koju necu moci zezati sad u subotu kad vas pobedimo u kvalifikacijama,za evropsko mladih fudbalera.Zao mi je mnogo stosta,ali mi nije zao nijedne reci koju sam ovde na ovom forumu napisao,jer pisao sam iskreno,onako kako znam,kako osecam.... e sad posto vidim da to nekima ovde jako smeta (jer istina ume i da zaboli),eto iskoristio sam ovo pravo na zalbu... izneo neka svoja vidjenja,dosao da se pozdravim i odem!!!!
    Kolika god bila moja ljubav prema ovom forumu,tri nedelje je mnogo cekanja,zbog tri nedelje se i supruznici rastavljaju,a ne forum i ja.

Pozdravljam vas sve,i evo ostavljam e-mail (kucaduhova[at]yahoo.com),ako nekome zatreba nekada neka vrsta pomoci (iz bilo koje sfere zivota),javite se,PinociO ce uvek pomoci koliko je u njegovoj mogucnosti!!!

CIAO!!!!

..... Stvarno boli nepravda, zar ne? Ali ovdje govorim o nepravdi prema nama. Vidim Pinocio da si lako zaboravio tko ti je uvijek govorio kako si dobrodošao na sastanke forumaša, ili tko je uvijek rezao raspravu kad bi se po tebi udarilo. A zaboravio si i tko te je na PM savjetovao što da napraviš da ne popiješ ban (iako sam i ja bio u mogućnosti ti ga dati, ali nisam htio pa sam te savjetovao da ti neki drugi mod ne da ban). Ne sjećaš se niti koliko sam si truda dao da ti preko PM-ova objasnim neke stvari. Toliko truda i vremena se ne daje nekome koga se 'želiš rješiti'.
    Nema veze. Ovo mi je već simptomatično, da se pamte samo stvari koje odgovaraju.

No dobro. I sam si rekao kako je forum kvalitetan. Kvalitetan je upravo radi pravila koja su napisana kako bi forum tako dobro funkcionirao. Da pravila ne postoje, vidio bi kako bi se za čas otišlo u qurac!
    Meni je također žao što ne vidiš našu stranu priče. Vjeruj, nije lako dati ban. Ali lako je onda pljvati po modu koji radi svoj posao, zar ne?

A što se tiče dokazivanja u 'novim ulogama' - gog i ja već jaaako dugo imamo mogućnost bananja, što i sam sigurno znaš, tako da nije upotrebljeno ništa od naših 'novih mogućnosti'. Uostalom, tko kaže da mi admin mogućnosti nismo imali i prije, ali to nije objavljeno na sva zvona? Vjeruj mi, nema to veze sa 'dokazivanjem', jer kao što sam već spomenuo, više puta sam čak izbjegao da ti se da ban u nekim ranijim prilikama.

Što se tiče onoga 'kome se ne sviđa, ne prisiljavamo ga da ostane' - šta je loše u tome. Pravila su pravila, a ako se nekome ne sviđa, zaista ima svu slobodu otići.
    Pa tako je i u životu, ako ti se ne sviđaju pravila košarke, ne moraš je igrati. Šta to nije logično?? Ili vam je logičnije galamiti na suca nek promjeni pravila i dopusti duplu loptu ili pet koraka?? Mislim stvarno!
    Sad ili je netko mazohist pa voli da 'ga se muči' i dalje nastavlja igrati košarku po svojim pravilima (pa igra i nogom), ili ja sadist pa je nastavlja igrati zato jer voli zayebavati suca i druge igrače.

Pinocio ti prespavaj, razmisli malo o ovome što sam napisao, pa vidi.

Ovdje u prvom postu ne vidim 'žalbu' već samo konstatacije, što nije smisao ovog podforuma, tako da temu zatvaram.
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Pinocio
    Secam se najsvezijeg primera kada je jedan clan stavio vic u topic koji nije namenjen vicevima.WB ga je samo upitao "zar ne postoji topic o vicevima?"
    Komentiranje rada moderatora u bilo kojem forumu osim "m#f#o" je najstorže zabranjeno. Pročitaj pravila opet, te što oglušivanje na to pravilo povlači kao posljedicu.

U četaonici je dozvoljeno sve osim rasprave o radu moderatora (nije dozvoljeno niti vrijeđanje) i tamo se smije ići off topic do mile volje, tako da nije bilo niti osnove za ban. Samo sam mogao napisati taj dobronamjeran prijedlog, ne bi li sve bilo preglednije i vicevi na jednom mjestu. Druga stvar da je vic bio o radu moderatora...
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

kaj gledaš? Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kao prvo ovaj dio foruma je namijenjen žalbama na kazne...

Fascinantno je da ti prozivaš moderatore što nisu mogli preseliti neki postove. Ja prozivam tebe što nisi mogao napisati komentar o radu moderatora u, za to, predviđenom mjestu, što nisi našao shodnim pročitati pravila, te se ponašati sukladno istima.

Iskreno, žao mi je svakog člana koji odluči otići sa foruma, no reda mora biti. Kako bi to izgledalo kada bi moderatori, supermoderatori i admini pretraživali čitav forum tražeći postove koji se odnose na rad moderatora? Uostalom razlog zabrane komentiranja rada moderatora van "m#f#o -> moderatori" je već više puta objašnjen.

Otvaranjem ove teme opet pokazuješ ne poštovanje prema pravilima ovog foruma, za početak naslov teme je besmislen, vidi http://cafe.mobil.hr/announcement.php?f=82&a=6 , a da ne spominjem da se nisi udostojio niti pročitati http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=9218 (vidi podebljani dio)

Zbog svega navedenog žalba je odbijena...

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    BB-9000
    Operater
    VIPnet
    Godina
    44
    Bodovi
    20.359
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.359, Nivo: 34
    Bodovi: 20.359, Nivo: 34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    svima koji se žale na (super)moderatore - ja ne vidim temu u m#f#o ili u moderatorima gdje bi se potaklo pitanje smjene istih, ili kritike konkretno na nešto što mislite da treba mijenjati. ja ne želim čitati okolo po forumu i tražiti što vam se ne sviđa jer nemam toliko vremena u životu, naučite cijeniti i vrijeme moderatora ovdje. stavite temu s konkretnim prijedlozima na odgovarajuće mjesto, ako budu odbijeni, bit će odbijeni s argumentom.

ne zanimate me sa svojim glupavim šalama u m#f#o forumu koji bi trebao poslužiti tehničkim pitanjima, odgovorima ako kome kaj nije jasno i ponajviše tome da netko novi brzo i lako pronađe odgovore na ista ta pitanja ako ga u nekom trenutku zanimaju, a bez da mora čitat vaša iseravanja po forumu. također sam to molio puno puta i obećao da ko će srat po m#f#o da će dobit ban.

mislim, ako ti je grunt samo do zajebancije na forumu, neću te molit da si nađeš neki drugi nego ću ti reć i gubi se odavdje i ne seri, odi na neki drugi forum srat koji nije moderiran poput ovog. meni tvoja sranja po tematskim forumima ne trebaju, ne želim da ovaj forum bude forum trollova nego forum gdje se mogu nać kvalitetne informacije bez puno šuma.

i na kraju, oko jadnika kojima je dana moć - sve je unaprijed objašnjeno koja su pravila i što može dovesti do bana. naravno da se žale uvijek oni koji ta pravila ismijavaju i pobiru banove. ako vam se pravila igre ne sviđaju, kaj vam ja mogu, zaista mi nije jasno zašto ste još tu. a najviše su me se dojmila prozivanja kako 'neki' modovi nisu dobri a 'neki drugi' modovi su kul i to se ne primjećuje. ako razgovaramo, zašto ne razgovaramo o imenima? ili nemate argumenata pa samo volite srat?

također, ovo nije mjesto za razgovore o tome. izvolite o načinu vođenaj foruma pokrenut kulturne rasprave u m#f#o.

@pinocio, zanima me samo jesi li i ti jedan od onih koji puno pričaju i busaju se u prsa kak se neće vratit na ovo mjesto jer smo mi koji ga vodimo idioti, pa se na kraju uvijek vrate, ili ćeš se držati svoje riječi i nestati odavdje.. vidjet ćemo za 3 tjedna.

Zatvorena tema

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove