k700i ti je jedno te isto oni su dodali i zbog mijenjanja softwarea koliko ja znam
Koja je razlika između ova dva modela? Na internetu svugdje nalazim testove i recenzije o K700 dok za K700i nema ništa.
Pretpostavljam da nije neka velika razlika ali pošto me Vipov paket malo zagolicao, volio bih znati razliku prije nego se odlučim za kupovinu.
Hvala
k700i ti je jedno te isto oni su dodali i zbog mijenjanja softwarea koliko ja znam
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Kod Sony Ericssona modeli imaju, recimo to tako, 'osnovno ime' na koje se dodaje slovo koje označava za koji dio kugle zemaljske se radi telefon (azija, europa, amerika..). Tako slovo 'i' označava da se radi o modelu za europska tržišta.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
onda je moja informacija kriva ispričavam se![]()
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Inace, gdje god vidis da pise "K700", mozes racunati da se odnosi skoro sigurno na "K700i", a mozda i na "K700c" (K700 za Kinu).
svo bi trebali biti C, ionako dolaze odande, no u biti, mislim da sad i ne možeš kod nas uzet K700, a da nije i...tako da
Kako misliš da bi svi trebali biti 'c'??
Nema veze to gdje se uređaji proizvode (odakle dolaze), već za koja su tržišta namjenjena, jer razlike su u npr. mrežama na kojima uređaj radi (npr. uređaj za američko tržište), pa do toga kakva su slova 'isprintana' na tipkovnici telefona (azija).
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks