Imao sam i Symbian i Windows uređaje, i puno su mi bolji Windows. Što se tiče multimedije tu su ja mislim daleko ispredi symbijana, jer sam program TCMP(prije se zvao Beta Player) jede sve po redu, pogledajte koliko taj može različitih formata reproducirati, sumnjam da ijedan symbian aparat to može.
Još ako si podesite Hot-Key funkcije pa na onoj tipkici na Hand-free slušalicama možete šaltati pjesme, dobijete pravo Multimedijsko čudo.
Subjektivno meni je onaj SmartMovie toliko loš program, uz samo što reproducira Divx(Xvid), mora se paziti na rezoluciju, dok TCMP fura ama baš sve.
Onda Windowsi se mogu više prilagoditi korisniku, jer su dosta slični sa naši windowsima na kompovima, i što mi se jako sviđa, ima puno explorera za njih pa se dobije dojam da u rukama imate pravu bazu podataka, pogotovo ak imate veću memoriju.
Symbijan ima neke jadne explorere koje za ništa ne služe i komplicirani su do bola.
TO je moje subjektivno mišljenje, imao sam i S60 i UIQ, te windowse, pa mislim da sam kompetentan da pravim usporedbe!!

Odgovori uz citat
Bookmarks