Jesi li uopće zvao Službu za korisnike?
od samog izlaska mreže tele2 nemogu provjeriti stanje rašuna pomoću koda *130#.Zasigurno je neki bug u pitanju.Dali ko koristi tele2 mrežu te dali se susreo sa tim problemom??
Jesi li uopće zvao Službu za korisnike?
A da nisi slučajno na pretplati??
Izvorno postao sms freak
Ova ti je krvava!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Pa bio sam svjedokom dolaska par ljudi u VIP centar koji su došli pitati kako provjerit stanje na računu pa su ih pitali da nisu na pretplati a neki ni to neznaju i kad su provjerili preko podataka ljudi su zbilja imali pretplatu.
A probaj ugasit i upalit telefon,to pomaže kad se zablesiraju ti USSD kodovi za provjeru koječega.
ne pa moguce da je na pretplati, pogotovo sto je pretplata 0kn, pa ljudi uzimaju a da ni ne ztnaju o cem se radi..sam da je 0kn..znas akak to ide.
Kod pretplate kod ukucavanja *130# napiše: -Žao nam je, niste korisnik prepaid usluge.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ne skida novce s racuna, zvao sam i slao sms-e a stanje racuna mi je isto!
da barem uopce nikad ne skinu
I meni se cini da Telci svako toliko zaborave skinuti koju Kunicu sa racuna
Da. Vjerojatno imaju nekolicinu ljudi koji svom parom pregledavaju tko koga zove, na koji broj, pa brzo računaju koliko je to kuna i lipa utrošeno, pa im ručno skidaju sa računa. Sve se naplati, bez brige. Prije ili kasnije.
Bookmarks