Ja dugo nisam koristio dijakritičke znakove na internetu, a onda sam odluči oda su stvari standardizirane i zašto ne bih koristio svoj jezik u svoj svojoj ljepoti...
Ja dugo nisam koristio dijakritičke znakove na internetu, a onda sam odluči oda su stvari standardizirane i zašto ne bih koristio svoj jezik u svoj svojoj ljepoti...
"I cvrči, cvrči, cvrčak,Izvorno postao gog
na čvoru crne smrče..."
Evo krasne aliteracije dijakritičkih znakova.
Svaka čast na jezičnom patriotizmu. To je lijepo (bez ciničnoga prizvuka). I sam sam pristaša toga (uostalom trebao sam komparativnu književnost studirati)...ali ipak to zna nekada prouzročiti problama, pa će ovaj post još neko vrijeme ostati jedini moj sa dijakritičkim znakovima (jednako vrijedi i za imena file - ova i folder - a)!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Moram to postavit pod trenutnim Win. imam dosta podatka i sve je podešeno za posao, tak da reinstalacija otpada! El postoji možda nekakav soft. za to?
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
Bookmarks