Zahvaljujem na odgovorima i uzet ću ovo kaj sam napisal na početku. Jedino možda promjenim matičnu al to ču vidjet.
Zanima me još postupak spajanja proca i matične. Dal to mogu sam napraviti ili je bolje da mi to napravi netko sa iskustvom u tome.
Zahvaljujem na odgovorima i uzet ću ovo kaj sam napisal na početku. Jedino možda promjenim matičnu al to ču vidjet.
Zanima me još postupak spajanja proca i matične. Dal to mogu sam napraviti ili je bolje da mi to napravi netko sa iskustvom u tome.
Ako nisi nikad bolji ti je da ti netko napravi i pokaze za ubuduce . tako si najsigurniji ,da odmah ne popusis proc il iplocu .Izvorno postao Sam Fisher
A maticnu - pogledaj malo DFi , rade najbolje ploce za 939 , i cijene su im prilicno ok . sigruno bolji izbor od abitice .i da ne bi netko skocio- i sam doma korsitim abit na soc. A ali DFI vlada na 939 .
Zadnji uredio Router : 06-11-2005 u 14:51
I couldn't agree more!Izvorno postao Router
Ovo su prilicno skupe komponente, da bi pekao zanat na njima!
Oko DFI takodjer dijelimo misljenje!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks