Evo ovako, oni symbian "pametnjakovići", dugokorisnici, ako mogu, da ovim jadnicima, početnicima, br.1. meni, pomognu pri promalaženju programa, tema, igara, ukratko svega, da bi i mi u konačnici postali ..... kao oni.....
FIRSTMAID![]()
Evo ovako, oni symbian "pametnjakovići", dugokorisnici, ako mogu, da ovim jadnicima, početnicima, br.1. meni, pomognu pri promalaženju programa, tema, igara, ukratko svega, da bi i mi u konačnici postali ..... kao oni.....
FIRSTMAID![]()
Evo za početak .
Code:http://www.dotsis.com/vb/index.php?Code:http://www.symbian-freak.comCode:http://www.handango.com/
Pokusava sam skinit stagod s ovog -handango- al moj mob , (6630) nece da mi otvara rar fajl...........
Jeba te, dok nisan kupija symbijanera mislija san da stvarno znan sve o mobima, al sad znan da nista neznan:
Tako sam i ja mislio dok nisam kupio 7610.... tek sam tada shvatio što sve symbian OS može...
.sis, i .jad ti može čitat, taj .rar odraraj tj. ostvori i fajl ti unutra mora najčešće biti .sis, pa to pošalji na mob.
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Konkretno, skinija sanneki 3gp videoclip, i pošto iman instaliran onaj nokia pc suite, file mi je u tom programu, i otvara mi ga preko nokijnog programa, i nemogu ga otvorit drugačije......
Al Neman blage kako uopće krenit, jel mi virujes da nisan uspija niti spojit mob priko usb, nego priko prijateljvog bluetootha, priko usb-a , nece da mi ga pripozna, pa može i malo tu pomoći
:::::..by tudum
A kako si drugacije mislio?Izvorno postao Freak_onja
Nisam bas sad sve skuzio, jer prvo je bilo nesto oko toga da ti mob ne otvara rar a sad o videoclipu??![]()
Uglavnom nadam se da znas sta je winrar, e pa preko njega otvoris rar datoteku na kompu i unutra ti je znaci taj fajl koji trebas odrarat pa stavit na mob...
možeš ga "odrarat" i na mobu ako imaš zipman-plugin za rar![]()
1. O kojem je mobitelu riječ
2. Jesi pozorno pratio korake instalacije
..... moramo od nekud krenut
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Iman ti nokiu 6630, jesan, instalira san onaj nokia pc suite, i spojija mobitel, al nece da ga nadeIzvorno postao Symbian FAN
Off: Nešto mi je poznat ovaj Frikonja. Garantiram da je iz Splita, da je moje godište i da ima uz 6630 i Nokiju 6510, Kiu Shumu na plin, perzijsku mačku i zidani roštilj koji ne vuče dim. A i hrvatski jezik mu je očito bolja strana.
Jesam li u pravu? Ako jesam doću ti danas instalirat 6630 na USB, pa si spašen.
Ako nisam u pravu, velika isprika.
Zadnji uredio Drug Mile : 07-11-2005 u 11:55
Izvorno postao Drug Mile
Dio si pogodija, a dio i nisi, split, 6630................. 6510, kiu shmu neman......
E da bar mos doc spojit , i da buden spašen![]()
Stari sory, zaheba san se. Imam jednog priku iste probleme ima sa 6630, evo ni njegovu ne mogu instalirat, nemam pojma šta ne štima. Ako uspijem, javim ti.Izvorno postao Freak_onja
Evo razmišljam,
1. Je li ti se uopće sa CD-a instalirao "Nokia connection manager". Ako nije ili ga ne možeš naći na CD-u idi na Nokijinu stranicu i skini.
Instaliraj ga i tek onda uštekaj mob u USB. Trebao bi ga prepoznat.
2. Možda ti se nisu svi drajveri instalirali s CD-a. Mislim da ih je sigurno 10-ak raznih modemskih, Obex, itd. Sačekaj da se svi instaliraju.
3. Možeš otići i u Device Manager i vidit je li uopće instaliran 6630.
4. U svakom slučaju probaj više puta pokrenut instalaciju, ali prethodno deinstaliraj sve.
5. Još jedno moguće rješenje: resetiraj mobitel. Meni se nekad dogodi na N70 na da ga komp ne prepozna, a kad ga resetiram sve štima.
6. Je li ti USB uopće radi? Nedak znaju bit krivo definirani u Windowsima.
ma jebes usb, ima mi prijatelj ona bluetooth usb, pa priko njega pribacujen , al vratimo se mi na programe i igre i to, daj ajko imas stagod , daj.........
Postoji tema za takve zahtjeve, ai ovdje si dobio nesto linkova.
Ubuduce, malo pregledaj forum, pa onda zatrazi
Bookmarks