a jel bi ti mozda meni prelemio?![]()
Pa pročitaj post u kojem sam to napisao - valjda je odmah iznad ovoga ili ispod - uglavnom - bio je pod garancijom, no ako je riječ o ponovnom lemljenju procesora - onda mogu uvrh glave naplatit materijal, i rad - znači nikako po meni više od 500 kuna.(a to je plafon).
:-) najbolje ti je nazvati u siemens i pitati koliko te to dođe, ako kažu puno - onda ga meni prodaš, ja ga sam prelemim i svi sretni i zadovoljni:-)
a jel bi ti mozda meni prelemio?![]()
Never fear I is here!!!
kako zicam sve sam lud.... mislim da smo malo ot otisli, daj mi posalji na pm jel mi mozes ti to slozit za lovu naravno, jos me neke stvari vezano za sx1 interesiraju, al su ot za ovaj post.![]()
Never fear I is here!!!
Mozes i meni s65 malo polemiti kad si vec krenuo
Neko se vec igrao s lemilicom po njemu ali bez rezultata, i dalje gad nece uloviti signal
Vidis Gleep! mogo bi ti tu i neki biznis okrenut![]()
![]()
Never fear I is here!!!
to je bil od frenda mob, več ga je prodal za djelove....(brz je)
(dost off-a, mob je u komadima i gotovo![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Izvorno postao V3rt!g(o)
jos nije u komadima, ne predajem, se, odnest cu ga u servis pa da vidim sta ce mi oni rec, ak mi se nece isplatit, onda tek ide u komade
:throw:
Never fear I is here!!!
Evo, nasamo sam si rjesenje koje mi daje malo nade (uputili me dobri ljudi sa newsa), pa cu to isprobat, evo link, ako netko ima slicnih problema:
h**p://www.siemens-mobiles.org/component/option,com_smf/Itemid,89/expv,0/topic,1255.0
btw, vidim da su neki i sa ovoga foruma registrirani tamo
Never fear I is here!!!
Izvorno postao Glava_18
to je ista stvar kao i ovdje - http://siemensfreaks.com/php/sx1.php sto su vec prije spomenuli ljudi na forumu...
maraschino - PTICICA
Meni bas i nije, od kud da ja znam da se baterija mozte napunit kak je prikazano na oni+oj stranici, mislio sam da ju puni normalno, ne kazem ja da guide ne valja, al mi nije bash jasan, onaj mi je puno jasniji.. NHFIzvorno postao 3aTmr
Never fear I is here!!!
ma napunil ja i bateriju, winswup radi na serijskom kablu, al prepoznat usb kabel ni za boga![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
zato cu si sad (sutra-preksutra) ubost com kabel pa da probam, ak nebu islo prodam ga u djelove...
kaj nisi ti tamo napiso da si skurio nekoliko kablova?
Zadnji uredio Glava_18 : 05-12-2005 u 23:47
Never fear I is here!!!
e btw jel ima ko taj winswup, nemrem nac drugu verziju neg onaj winswup32, ak mi moze neko na pm ili mail poslat, bio bih zahvalan.
Never fear I is here!!!
winswup32 nije winswup update sa FW-om, nego cisti winswup koji omogucuje update sa xbi datotekama i sl.
tebi treba winswup update, a imas ih brdo na http://eh.student.utwente.nl/~landy/ (mobile elibom) - no sve te korisne linkove za siemens imas u dijelu ostalo/korisni linkovi, pa slobodno pronjuskaj...
maraschino - PTICICA
Gle drage volje, no bilo je "more of a joke" jer ni sa svojim ne želim više posla, a tako sitne stvari nisam puno prilike imao ni lemiti, plus što je to vjerojatno nešto ala SMD, il nešto gore, uglavnom i ti si u Zg, vjerujem da možeš gore nekog naći..
Nažalost ne mogu ti pomoći.
@Glava 18!!!
Da, to je smd tehnika, ja mogu doc do opreme i svega, ali lemna mjesta su ispod samog procesora, a ni ja nisam tolko vjest da bi isao radit sa time, pa sam ipak odlucio odnest ga u servis, cjela ploca sa svime je 650 kn. A ionak nisam ozbiljno mislio...
Never fear I is here!!!
Bookmarks