Core je ostao isti, promjene su gotovo isključivo kozmetičke prirode...
Uostalom, ovo je jedan paket iz Microsofta koji je zaista vrhunski, te nema niti potrebe šta mjenjati, osim možda malo srediti GUI i dodati koji feature (bez kojeg ionako možemo).
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
OVO je link za .rar datoteku u kojoj je torrent za skidanje Microsoft Officea 12.za otvaranje te rar datoteke je potrebno upisat password a password je: www.warezddl.us
uostalom .rar datoteka ima 47,6kb a office ima 1.15 GB
zzop.
Neznam.pogledaj.našao sam taj link na netu i svi ga hvale kako je odličan.ali čini mi se da i treba imat 1.15 GB zato jer moj Office 2003 ima 743 MB a nemam sveIzvorno postao cyberphere
stavi i ti svoj link
zzop.
Bah, to je pre-beta, ne bih stavio betu, a kamlo pre-betu...
Nego, hoće biti podrška za 64bitne proc-ove?
zašto?neka ljudi isprobaju program prije nego izađe fullIzvorno postao gog
zzop.
Daj neki link za DL ili torrent ili sl...Izvorno postao cyberphere
I kako to radi, frend je zainteresiran...pogotovo od kada je vidio screen shotove (mislim je li stabilno, cudni bugovi i slicno, imao sam i ja pre release Office 2003 pred nekoliko godina, svaki puta kada bi probao naciniti tablicu u Wordu, bilo bi...This program has enc... Send report...)?
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Ja sam odavde skinuo
http://isohunt.com/download.php?mode=bt&id=6700738
A ne znam koliko je stabilan jel nisam imao vremena igrati se s njim
Zahvaljujem...ove teme postaju vrlo korisne!
Skinuti cu, pa cu bubnuti na neki sporedni komp doma, tek toliko za probu, pa ako zadovolji, mozda razmislim i o instalaciji na ostale!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks