Ja sam isto pročitao na newsima da nije istina da ne radi na svim Sagemima. To je zbog voltaže kartice, koliko se sjećam.
Bio sam danas u GSM centru u Rijeci sa curom(išla je po rezervirani broj) i na pultu ugledao ovu obavijest.
Za one koji ne žele otvarati sliku sa linka evo daljnjeg texta:
Sagem svi modeli!
LG svi modeli!
Motorola:
CD930
C450
C350
E1000
Nokia:
3410
5210
6230
Prije nego se neki uspaničare htio bih vam reći da upravo provjereno: Sagem MW932 RADI,Nokia 3410 RADI,LG C3300 RADI i čini mi se da je osoba koja je radila ovaj popis imala telefone koji su zaključani na neku mrežu pa ZATO nisu radili(što je logično).
Zato molim sve vas drage forumaše koji imate mobitele sa popisa i Tele2 kartice(ili posudite od nekoga ko ima ako vi nemate) a da nisu zaključani na neku mrežu,provjerite dali radi tako da informiramo ljude o stvarnom stanju stvari.
Unaprijed zahvaljujem svima![]()
Zadnji uredio sms freak : 20-04-2006 u 21:21
Ja sam isto pročitao na newsima da nije istina da ne radi na svim Sagemima. To je zbog voltaže kartice, koliko se sjećam.
Sagem My C3 - b...RADI
Nokia 6230...RADI
Dakle, ili je covjek koji je testirao nesposoban ili pijan, ili im se nije dalo, pa su na osnovi difkvalifikacije jednoga modela napisali cijeli popis! Ili su stvarno imali kodirane aparate, sto mi je tesko povjerovati, ali ako jesu!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Ajme... Još si i rastjeruju moguću klijantelu. Popis po principu "rekla-kazala".
@sms freak
Ako budeš prolazio pored iste trgovine, mogao bi im se i obratiti. Mada bi ti mogli se obrecnuti s visoka, da što bi ti njima imao pamet soliti.
Htio sam otići napravit EDIT popisa odmah poslije probe ali je radno vrijeme bilo odavno gotovo.
Al bi se mogli iznenadit![]()
Motorola E1000 fakat ne radi
dobar grah daleko se čuje
Nije zaključana na VIP?
...uopće ne prepoznaje karticu ili...Izvorno postao KaKaV NeReD
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
C450 radi 100%
E100 ne radi 100% (zablokira prije nego zatrazi upis PIN-a)![]()
nokia sve radi!!
U cemu je tu tocan problem? Voltaza mobitela je prejaka ili preslaba? Hoce li mi raditi sim od tele2 u 3210?
...also known as El'AnDrA...
hoce ne brini...
...Siemensi C60 & S65 rade...
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 13-11-2005 u 12:29
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ja imam N6230 i pretplatu za tele2 i sve je ok dok ne zelim aktivirat ili deaktivirat govornu postu. Nakon ukucavanja koda mi se javi result unknown, a na vipu je sve radilo.
uf sad tek vidim.
Da MOtorola E1000 nije zaključana na nijednu mrežu i uopće ne trza kada se stavi Tele2 kartica. Nije neki bed jer to što ona podržava (večinu osim poziva i poruka) Tele2 još ne podržava uopće.
dobar grah daleko se čuje
zna li možda netko, radi li Tele2 kartica s Motorolom E398? (otključana s T-mobile)
Radi li Samsung E700 na TELE2?
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
radiIzvorno postao nijala
moj radi...Izvorno postao afroman
lg u8130 i lg u8330 rade ko vurice sa t2![]()
burek svima a ne samo njima...
Potvrđujem da radi na 6230 jer kolega baš na njemu ima Tele2
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
Veceras smo probali staviti tele2 karticu u susjedov Samsung e500 koji 100 % nije zakljucan i ne radi. Stovise, uopce ne prepoznaje da je kartica u njemu...
danas kupujem motorolu v360 i SE z520i i imam lagani strah da mi nece radit...![]()
Izvorno postao Guru Meditation
SE Z520i ti radi 100%!![]()
SonyEricsson:T10> T28> T230> F500i> J300i> Z520i> K750i> W850i>K550i>W710i>K800i
Onda zatraži da probaš staviti karticu u uređaj i sam provjeriš...
Sagem MY-V55/V65 i MY-X5d/m rade. Jutros sam probao kod frenda.
moto v360 radi...
moto V3x radi....
Bookmarks