lg radi sa tele2 karticom
lg radi sa tele2 karticom
ma super!Izvorno postao vokaj5
a koji LG?
oni crveni lg u simpe ga ima c3300 ja mislimIzvorno postao Inovator
poslap sam neki dan upit sluzbi za korisnike bas u vezi toga sto neki mobiteli ne rade na tele2 kad ce to rijesit i ponudit kartice koje ce radit u svima mobitelima!!! Evo odgovora
Tele2 kartice rade u gotovo svim mobilnim uredjajima osim Motorola. Ta poteskoca nastala je zbog nesto nize voltaze Tele2 kartica. Tehnicka sluzba i proizvodjaci nasih kartica upoznati su s tom poteskocom te se radi na rijesavanju toga putem ili prilagodjavanja ili proizvodnje nove serije kartica. Sluzbenih informacija oko buducih promjena trenutno nemamo. Molimo Vas za razumijevanje.
Na Samsungu SGH-Z107 ne radi, također problem u voltaži.
inovator jer to znači da bez probe nikako kupovati,tj daš lovu i nema spasa, moraš nać tu seriju na kojoj radi tele2
zna li netko da li se LG B2050 (porijeklom iz t-mobila) može dekodirati i raditi s Tele2 karticom?
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Može, tako barem kažu.
naravno da može, masu sam ih radio, svi su funkcionirali na tele2.Izvorno postao nijala
Izvorno postao hrc777
hvala obojici!Izvorno postao Inovator
![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
evo da se i ja nadovezem moj lg radi na tele2 bez problemaIzvorno postao nijala
v3x ne radi sa starijom serijom kartica,sa novom serijom radi(promijenili voltažu kartice)
n70 radi bez problema.
a i 8800...
Ima li netko kakvih informacija da li P serija od Sony Ericssona radi na Tele2?
da li radi na se k700i i na samsung e600? ja bi probao ali stvarno neznam nikoga s teleta,..
Zadnji uredio Raf : 24-02-2006 u 22:46
Povoljno prodajem sve vrste aviona uz kućnu dostavu.
Šifra: Osama Bin Laden.
K700 i E600 radi, garantirano, osobno probao nakon otključavanjaIzvorno postao Raf
mpx 200
Nokia 6260
Motorola v525
sve rade bez problema
meni neradi na mpx200Izvorno postao Kuki
Meni radi :bunny:Izvorno postao mulder
HTC TYTN nerai (ne prepoznaje karticu), nokia n73 radi.
Izvorno postao Henk13
TyTN i MTeoR ne rade, svi koji imaju taj simptom javljaju se na support i u suradnji sa Tele-tom se salju na najblize mjesto po free-of-charge novi SIM koji radi
Samsung sgh z300 - Ne radi
pa ne moze li se samo otkljucati i problem rijesen?Izvorno postao sms freak
![]()
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
Nazovite Tele2 službu za korisnike i pitajte za telefone koji vas zanimaju. Ja sam pitao za svoju Nokiu prije nego sam kupio Tele2 karticu.
Stariji mobiteli koji ne rade na frekvenciji 1800 mhz ne rade na njihove kartice pa tko ima takav mobitel i koristi ga neka niti ne pokušava kupiti Tele2 karticu.
Bookmarks