pa onda očito nisi shvatio što želim reč kad govoriš "A,sad N80... "
kao e pa sad nemožeš to uspoređivat,takav prizvuk ima,naravno da mogu, a time što uspoređuješ k750 i n90 lišit ču se dodatnog truda rasprave jel vidim da nema smisla
A,sad N80...
Pričali smo o N90...Znam na što ciljaš.
N91 mi se svidila fizički.Ne znam kakva će biti psihički.Vjerojatno još jedan tipičan Symbian.
Sodom-ako malo pogledaš,gotovo iste performanse kao N90 ima mali SE K750i,jedino kaj nije 3G,ali kužiš što hoću kazati.
pa onda očito nisi shvatio što želim reč kad govoriš "A,sad N80... "
kao e pa sad nemožeš to uspoređivat,takav prizvuk ima,naravno da mogu, a time što uspoređuješ k750 i n90 lišit ču se dodatnog truda rasprave jel vidim da nema smisla
Definitivno se symbian i SE k750 nemogu uspoređivat, makar po specifikacijama su slični, ali kada se prime u ruke nisu.
Meni je za sada po teoriji N80 vrh.... a N92 vrh što se tiče poslovnih ljudi, i onima kojima nije bitna veličina...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Izvorno postao Mobyy
Gledaj! N80 i K750i se niti u jednom bitnom segmentu ne mogu uspoređivati (osim što su oba mobiteli) stoga se ne zamaraj takvim usporedbama!![]()
Ma krivo ste me skužili.Nisam uspoređivao SE i Nokiu u tom smislu.Pa nisam pao s kruške.
Mislio sam na veličinu mobilnih stanica i čistu estetiku.Dajte kažite,što je to toliko specijalno kod N90 da su je morali napraviti baš onakvom i onolikom?
E,i lako da je to po nečem pionirski mobitel,pa bi čovjek i zažmirio na jedno oko.Ne čini vam se da je možda bar malo precijenjena?
-skup je sigurno ali vjeruj-otvaranje je izuzetno lako ,legne u par pokušajaIzvorno postao Mobyy
soft za pozive -tak da ne moraš imati snimljeni glas je ludnica
-kamera je ponavljam-perverzno dobra a 512 MB kartica nafila se (ima i većih) s puno dobre mjuze i ja sretan
-nabavio sam je s mobisovom garancijom i u pola cijene tak da sam izuzetno zadovoljan
-jedini je problem što već gledam druge njoke ali što ću nemogu protiv sebe
To sa softom za biranje je jedino što vidim da svi hvale na N90 i N70.Ostalo nije vrijedno spomena.Pa mjuzu imam na svojoj 6630 i to skoro čitavu MMC od 512MB.Problem je kod Nokije što je stavila MP3 player,a ne možeš ga prilagođavati,nema equalizera...
Ja se suzdržavam od kupnje nove Nokije,mada moram priznati da bih kupio i N90 da je mogu za pristojnu cijenu nabaviti.
Ta kako sad to?Izvorno postao abd
btw. da li i n80 ima istu rezu kao n90?
SKR. je SKR. za SKR.
da, ima istu rezu...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
sorry nisam baš pratio postove ali imali smo neko kemijanje i opet sam se istrošio a normalno puno manje nego u dućanuIzvorno postao djomla
Evo je izašao Eldarov rivju za N80, doduše još uvijek na ruskom, ali bog je dao alta vistu.......
Code:http://www.mobile-review.com/review/nokia-n80.shtml
Lucky bastard, taj Eldar.Tekst mi slabo prevede, tako da se nisam previše trudio čitati taj pidžn ingliš, ali nisam znao da nema auto focus. Glupo.
Meni je preveo baš dobro, uz koju greškicu, al i to se da pročitat. Sve u svemu, opet neka rana verzija moba s puno bugova.
Zasto on uvijek testira te rane verzije sa puno bugova? Kad ce se opametiti?Izvorno postao Drug Mile
SKR. je SKR. za SKR.
Testira jedine moguće verzije, jedine koje postoje u datom momentu. Službene će bit tek kad bude u prodaji.
Pa i nisam bas primijetio da testira isti mobilni dva puta. Jednom kad ima prototip a drugi put kad dodje u prodaju.Izvorno postao Drug Mile
SKR. je SKR. za SKR.
Pa čuj, njegov je cilj objaviti rivju prije svih. I to je postigao. Sad oće li ponoviti test, tu i tamo se to dogodi (N90) ali opet, njemu je važno da objavi prvi, pa je manje bitno što je prototip i pun bugova.
Bookmarks