To su slike sa linkova, nisu uploadane tako da vam dođe na isto kliknuli vi sada ili poslije ovako je sve na hrpi, ali ok, ako tako hoćete...
To su slike sa linkova, nisu uploadane tako da vam dođe na isto kliknuli vi sada ili poslije ovako je sve na hrpi, ali ok, ako tako hoćete...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Nije isto. Staviš sliku na imageshack, pa thumbnail ovdje, pa ću odabrati koju ću si otvoriti.Izvorno postao Symbian FAN
Sad kad sam si malo bolje bacio pogled na N80 i njezine karakteristike, sve me više svrbi dlan. Desni, naravno. Hvala bogu da neće u trgovine tako skoro...![]()
...muče me ove tipke na N92.
izgledaju ko domine....Izvorno postao lili
![]()
.....cute but psycho.....
S obzirom na moguce polozaje koristenja telefona, zanimljivo i kreativno rijesenje, cak mi se i dopada pomalo!Izvorno postao muras
![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks