Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 217

Hybrid View

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Drug Mile
    Nemoj tako, a di je Rade Končar i kupujmo hrvatsko
    Istina...onda sa Koncarom!

Mislim aparati su komad opreme, nema sto, ali biti ce opet divljacka cijena, veliki...TV na mobu, osobno nemam cesto vremena niti SMS - ove pisati, radje nazovem ljude, pa to brze rijesim...gdje TV gledati.

Da mi ih netko ponudi po povoljnoj cijeni ili da ih negdje dobijem...naravno, ne bih se zalio, probao bi...mozda prodao...

A ovo sto se ljudi zale na izlaske i predstavljanja velikoga broja modela, mene to osobno ne smeta, sve dok modeli zadrzavaju razinu kvalitete veliki broj, moze znaciti samo raznolikost.

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2003
    Mobitel
    N82
    Operater
    m:tel
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bimbi
    TV na mobu, osobno nemam cesto vremena niti SMS - ove pisati, radje nazovem ljude, pa to brze rijesim...gdje TV gledati.
    Ima besposlicara. Npr. (bogati azijski i americki) studenti, koji imaju visak vremena. Nadje su uvijek neko
    SKR. je SKR. za SKR.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bimbi
    Istina...onda sa Koncarom!

Mislim aparati su komad opreme, nema sto, ali biti ce opet divljacka cijena,
    Gledao sam jutros direktan prijenos na netu sa predstavljanja iz Barcelone i onaj lola valjda potpredsjednik Nokije, polomim jezik dok mu izgovorim ime, zbori da će cijena biti 500 € valjda + lokalni porez. E sad ako je tome vjerovati 4500 kuna za ovakav komad i nije pretjerano. Ali ruku na srce, zato mi imamo naš Mobis koji će je, kladim se, dignuti na barem 5800,00.

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Drug Mile
    E sad ako je tome vjerovati 4500 kuna za ovakav komad i nije pretjerano. Ali ruku na srce, zato mi imamo naš Mobis koji će je, kladim se, dignuti na barem 5800,00.
    E Druze Mile ako ce doista biti cca 4500, ja cu se predbiljeziti za jednu N80, makar na crnjaka...ali uz nase uvoznike lihvarskih odlika, prireze, poreze, takse i ostale drzavne namete, bojim se da ce cijena ipak biti osjetno visa, barem u prvih 6 mj do godinu dana distribucije.

= Citat = Izvorno postao frish-KI
    Pa mene "smeta" to neizmejrno izbacivanje novih modela, jer sam mišljenja da će se to odraziti na samu kvalitetu završnog proizvoda.
    Pa za sada je Nikia ipak ostala ono sto je i bila: vrlo pouzdan aparat, bez nekih vecih gafova u proizvodnji i distribuciji aparata, bez neke vece greske ili serije gresaka (tipa Samsung 7xxx i 8xxx), tako da u kvalitetu jos nema opravdane sumnje. U buduce...ne znam, ali za sada stoji kvaliteta Nokia uredjaja, bez obzira na brojnost modela. Inace nisam Nokia fan, ali dozivljavam ih mozda cak i kao najpouzdanije aparate s najduljim vijekom trajanja!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove