Nemoj tako, a di je Rade Končar i kupujmo hrvatskoIzvorno postao Bimbi
![]()
Nemoj tako, a di je Rade Končar i kupujmo hrvatskoIzvorno postao Bimbi
![]()
Istina...onda sa Koncarom!Izvorno postao Drug Mile
Mislim aparati su komad opreme, nema sto, ali biti ce opet divljacka cijena, veliki...TV na mobu, osobno nemam cesto vremena niti SMS - ove pisati, radje nazovem ljude, pa to brze rijesim...gdje TV gledati.
Da mi ih netko ponudi po povoljnoj cijeni ili da ih negdje dobijem...naravno, ne bih se zalio, probao bi...mozda prodao...
A ovo sto se ljudi zale na izlaske i predstavljanja velikoga broja modela, mene to osobno ne smeta, sve dok modeli zadrzavaju razinu kvalitete veliki broj, moze znaciti samo raznolikost.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Ima besposlicara. Npr. (bogati azijski i americki) studenti, koji imaju visak vremena. Nadje su uvijek nekoIzvorno postao Bimbi
![]()
SKR. je SKR. za SKR.
Gledao sam jutros direktan prijenos na netu sa predstavljanja iz Barcelone i onaj lola valjda potpredsjednik Nokije, polomim jezik dok mu izgovorim ime, zbori da će cijena biti 500 € valjda + lokalni porez. E sad ako je tome vjerovati 4500 kuna za ovakav komad i nije pretjerano. Ali ruku na srce, zato mi imamo naš Mobis koji će je, kladim se, dignuti na barem 5800,00.Izvorno postao Bimbi
E Druze Mile ako ce doista biti cca 4500, ja cu se predbiljeziti za jednu N80, makar na crnjaka...ali uz nase uvoznike lihvarskih odlika, prireze, poreze, takse i ostale drzavne namete, bojim se da ce cijena ipak biti osjetno visa, barem u prvih 6 mj do godinu dana distribucije.Izvorno postao Drug Mile
Pa za sada je Nikia ipak ostala ono sto je i bila: vrlo pouzdan aparat, bez nekih vecih gafova u proizvodnji i distribuciji aparata, bez neke vece greske ili serije gresaka (tipa Samsung 7xxx i 8xxx), tako da u kvalitetu jos nema opravdane sumnje. U buduce...ne znam, ali za sada stoji kvaliteta Nokia uredjaja, bez obzira na brojnost modela. Inace nisam Nokia fan, ali dozivljavam ih mozda cak i kao najpouzdanije aparate s najduljim vijekom trajanja!Izvorno postao frish-KI
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks