Jako me mami Nokia N80... Oba dvije boje su prekrasne. Jos nisam vidio N70 uzivo. Joj ta N Serija ce mi pojesti zivce jer sam prije mjesec dana kupio u T-Mobile-u MDA Compact... Mislim, nije mi zao. Uopce. Al... jooooooooooooj N80 je prava zvijerka! Pa i N70 mi je dobra.
Ajd da bacim malo komentara na "N Series" pa da cujem sta vi mislite...
N70 - prekrasna al opet zastarijela u odnosu na nove modele (lol)
N90 - dobra kamera itd al pre velika i teska
N91 - ne svidja mi se design, nije za mene - ne slusam tolko muzike - imam 200/250mb MP3-a u svom Compact-u i sasvim mi je dovoljno...
N71 - uopce mi se ne svidja - iz vana je ok, al unutra design je katastrofa - mogli su bolje rjesit unutrasnjost...
N80 - mon amour - zaljubio sam se na prvi pogled - symbian, 3 megapixel, slideup, display.... OMFG
N92 - dobra solucija otvaranja flipa (uspravno i vodoravno) - cool ideja al mislim da ce bit skupo gledat tv na mobitelu - muci i mene tipkovnica... domino style
CONCLUSION #1: smeta me to izbacivanje novih mobitela svaki drugi dan (pogotovo Nokia u zadnje vrijeme)... Ne sumnjam u kvalitetu (mozda malo skripi cover 'ko u svakoj Nokii al nek prodje). Smeta me to da ak si kupio mobitel jucer, sutra je vec star i ne mozes dobiti ni dinar za njega... Ha... Tehnologija. Nema sta!![]()
CONCLUSION #2: kad budem mjenjao Compact-a (za godinu, ili cak dvije). Kupit cu si sigurno neku Nokiu N... LOL![]()

)
Odgovori uz citat
Bookmarks