A i ne bih se čudio da je ušminkana u Photoshopu. Izgleda mi kao da je selekcioniran display i onda dignut kontrast i saturacija boje.
A i ne bih se čudio da je ušminkana u Photoshopu. Izgleda mi kao da je selekcioniran display i onda dignut kontrast i saturacija boje.
Prvo što sam pomislio: Je** koji display...
Drugo što sam pomislio: Je** koja cigla...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ima li "normalnog" poredjenja n90-92?
SKR. je SKR. za SKR.
to mi dođe kao varijacija na temu a 92 je negdje predaleko za moje strpljenje i razlike će biti uočljive kad ga neko od forumaša dobije u šape a prije se susreo s N90
offtopic:igl-i lakše malo sa slikama ,uredio sam postove koje si nabaco da izgleda kolko tolko preglednije...
ma nisam mogao vise od 7 slika, neznam zasto, pa sam ih rasporedio u 3 posta po 5 slika. sorry...
Eldar je testirao n71 na http://www.mobile-review.com/review/nokia-n71-en.shtml
SKR. je SKR. za SKR.
http://www.gsmarena.com/news-detail146.php , sad koji je pravi![]()
.....cute but psycho.....
Ne kužim. Što koji je pravi?
jesi uopce procito sta pise na toj stranici?
muras,o tome se več raspravljalo ako misliš dali je fejk ili nije ,odgovor je ne,nokia ga je predstavila i čeka se na izlazak.
Nisam obraćao pažnju na sam tekst jer je taj link i te slike su već prije mjesec dana bile na forumu. Mislio sam da ne nešto drugo ciljaš. Uostalom, koga briga koji je pravi model. Kad izađe, znat ćemo. Ti sneak previewovi su mi čista debilana.
sorry nisam vidio...
ah bolesti -na listi neophodnih antibiotika nalazi se N71 i N92
hoću li preživjeti do tada-moram
-iskreno rečeno N90 me oduševljava iz dana u dan ali ona je po mojoj kompleksnoj logici valjda uvertira u novitete N serije a dok je oglasnika bit će i svega novoga
-nemrem čekat a trudim se ostat na zemlji relativno čistog uma što s ovim tempom izlazaka njoka i nije lako
N71-superiška skroz![]()
neki od nas još nisu zagrizli niti u n serijusmatraj se sretnim.
Negdje sam vidio i zaboravi , ali za kad je najavljen službeni izlazak N80???
EDIT: Evo našao sam nešto, ali ja bi htio da izađe prije, negdje 1. mjesec: "The phone is scheduled for the first quarter of 2006. The likely release date is March 2006, but it may be into April before the phone become available in significant volumnes, and may take further time to be available via your operator. The unsubsidised cost of the phone is €500 Euros ($590 USD, £350 GBP)."
Zadnji uredio Symbeq : 25-12-2005 u 13:08
Sta mislite ljudi o nokiji n71,bas se mislim da je uzmem sad ka je lansiraju. Ima li netko kakvih iskustava ili saznanja
Kako bi imali iskustva kad još nije izašla i nitko je nije isprobao...
Ma ljudi,kud srljate?Od ponuđenih budućih i nedavno izbačenih,niti jedna Njoka mi nije zapela za oko.Zadnja je bila 6680 jer je predivna.
Tko spominje N90 kao dobar mob?Za što dobar?Eto,iskreno jedini koji mi se sviđa bi mogao biti N91 zbog kliznog poklopca,podsjeća malo na staru dobru 7110.
n90 jest svakako jedan od trenutno najačih symbian mobitela.u svakom pogledu donosi više novotarija nego n91,koji pljeni pažnju isključivo memorijom
znam,ali unatoč pozit. stvarima,sam mob nije nešto.Kad ideš nekoga slikati,moraš sve rasklopiti,zamisli koliko je to spretno na ulici.
Ne niječem da je ful napredan,ekran 2x više piksela od bilo koje Symbian Nokie do sada.Ali,kažem mob ne baš za svakoga (izgleda kao manji laptop.
Kažem,n91 će biti velika fora jer ima klizni poklopac kakvog nismo vidili još od 7110,8850.Da ne govorim o memoriji.
Pa,Sodom,memorija i jest ono što ljudi traže na mobitelima.Ako nije prva na popisu,bar je među 5 prioritetnih stvari koje mob mora imati.
svkako,no to mu je jedini plus dok su ostale stvari zapostavljene,...usporedi ga sa primjerice n80 pa češ shvatiti poantu koju pokušavam dočarat![]()
A,sad N80...
Pričali smo o N90...Znam na što ciljaš.
N91 mi se svidila fizički.Ne znam kakva će biti psihički.Vjerojatno još jedan tipičan Symbian.
Sodom-ako malo pogledaš,gotovo iste performanse kao N90 ima mali SE K750i,jedino kaj nije 3G,ali kužiš što hoću kazati.
Bookmarks