+ lokalni porez (PDV)
Tek sam sad skužio da su ikone u 3x4 reda.
I ja sam to skužio kasnije. Valjda radi rezolucije ekrana, pa su manje.
A i smanjili su najgornji dio menia. Statusne crtice su manje!Izvorno postao Drug Mile
...also known as El'AnDrA...
I kaj? Sad misle još 4-5 mjeseca nam svako malo nabacivati na net slikice sa N80, a mi neka samo tapkamo prstima po stolu dok ih ne izbace u prodaju. Dosadni su. Mislim da tim predpredpredpredpremijerama ama baš ništa ne dobijaju. Tak i tak kad uređaj izađe, znat će se je li dobar ili nije.
ma to je sranje..jer kad tak najave neku briju, dok on stvarno izade, konkurencija vec izbaci 2-3 bolja modela..
Pa i konkurencija najavljue modele debelo prije prodaje.
Evo, na gsmareni je izašao kratki Review - First look , sve je super ali je najavljeno da izlazi u 3. mjesecu 2006. i očekivana početna cijena je 570 eura...daleko je to...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
nesviđa mi se što ponovo uvode promjenu sa tim miniSD karticama,taman sam mislio da se situacija smirila sa dv rs mmc karticama,no konstantno trošenje novca je naravno ono što je ovdje najbitnije.
Ja im necu davat' konstantno pare. I stvarno mi je glupost to mijenjanje kartica.
SKR. je SKR. za SKR.
I bolje....MiniSD će prije izaći sa većim kapacitetom neko RS-MMC...
hoče,no to nije poanta......zarađuje se ovako besramno na nama malima
gdje je tar rewiev.moze linkl.
evo:
link na gsmarenu
Pa jel ne idu rs mmc kartice u miniSD utore?
Ja imam na Ipaq-u SD utor, a prima i SD i sve vrste MM kartica.
i ja bi se pridružio tome pitanju.....Ipag koliko ja znam ima SD/MMC utor a ovo je miniSD slot
Ne kužim 100%. Ja koju god karticu turnem u Ipaqa, u exploreru piše "SD card". U uputstvima od Ipaqa ne spominje MMC.
treba postavit pitanje nokiji
Evo sad vidim u uputstvima.
Kaže ovako:
"Integrated Compact Flash Type II (CF) and Secure Digital (SD) slots provide significant additional storage and expansion capabilities"
Znači nigdje MMC-a. Jedino ako pod Compact flash ne podrazumijevaju i MMC.
ovo sigurno ne.Izvorno postao Drug Mile
Evo, izdleda da ipak ima MMC.
"Integrated SD slot - supports 1-bit and 4-bit SDSDIO/MMC type standard, CF slot - Type II"
EDIT:
Evo, ovo objašnjava sve.
To sam izvukao odavdeThe increasing market for devices that use this type of storage has spawned essentially three schools of thought: Those who support MMC; those who support SD; and those who don’t know which one to support, so they try to leverage both. What’s the difference? Physically, MMC and SD look virtually identical.
Znači sve kombinacije su moguće.Code:http://www.open-mag.com/features/Vol_17/storage_standards/storage_standards.htm
Zadnji uredio Drug Mile : 24-11-2005 u 17:41
toooooooooo...e sad sam sretan... kupujem odmah cim dode.
Meni nikakav utor za kartice nebi predstavljao problem ili me spriječio od neke kupovine. Najvažnije je da ima utor i kartica za kupit.
Kartica koja mi ne paše a aparat je super, nebi bilo logike ga zato ne kupit...moje mišljenje...
Evo sam našao i user guide za N80
http://rapidshare.de/files/8097007/retrieve.pdf.html
I tu piše da idu i MMC. Khideg, kad kupiš, plaćaš pivu.
Bookmarks