čevapi!!
Hajde da napokon popunimo mjesta na forumu ... pa stalni i redoviti clanovi prijavite se za rubrike za koje se jos nitko nije javio i uvjet je da imate barem 10% postova u toj temi
...stavljajte ovdje svoje prijedloge a mi cemo ih pazljivo razmotriti
ponude za cevape takodjer![]()
čevapi!!
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
dect, melodije slike logos,trash, arhiva
...vidim da su mobilni operateri prazni pa...
I za čevape uvijek spreman...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Čevapi ia la 'moderator cuisine'
![]()
A i kakva roštiljada bi mogla pasti![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Javljam se za admina!Pomoćnog...
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
kaj si ti ponorel?!?!? meni udjelite ostale proizvodace i ja sretanPoslao: whiteboy
Javljam se za admina!Pomoćnog...
![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Ako se budemo raspravljali jesu li čevapi ili ćevapi nitko se neće najesti a kamo li da ćemo odabrati novog moderatora....
Kad ih žvačem ne gledam kakve imaju kvačice...
I ponuda za mobilne operatere stoji...
hvala jozo sto mi pomažeš.... nije mi se htjelo gnjavit ljude, do sada su mi se više-manje sami javili ako su htjeli nešto moderirat... ipak, vidim ima interesa... tak da za sada:
mobilni operateri: dmi
ostali proizvodjači: p4e
melodije # ...: coma
kafić: whiteboy jer je često na forumu pa da mi pomogne ako se netko posvađa il nekaj... whiteboy, vrijedi ko i do sada da je kafić otvoren i slobodan, samo nema vrijeđanja, svađa i oglasa... ma znaš i sam kak funkcionira kafe![]()
hvalja!
Vrijeđanje ne, oglasi isto ne, ali reci mi kakav je to kafić ako se ne mogu posvađat barem malo ?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
pa možeš se posvađat ak se imaš zašto svađat.... al besmislene svađe na razini 'moj tata je jači od tvog tate' zaista ne pripadaju na ovaj forum... to pozoveš čovjeka na kavu pa razriješiš...
a 'gdje su najbolji ćevapi' i 'koja je najbolja piva' se uvijek slobodno mo'š posvađat... naravno, ak si probao![]()
Moj tata peče bolje ćevape!![]()
Ma takvog te volim. Možda se 15. zaletim do redakcije ( ak' me šefovi puste na neki seminar), imašak te nađem. A dugujem i neredu
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Hvala zappanu na povjerenju, a ostali budite bez brige, nemam namjeru uvađat nekakav režim od kojeg će ljudi bježat... sve ko i do sada: (argumentirano) vrijeđanje i svađice u granicama kakve-takve pristojnosti, oglasi nikako, ma u ostalom kak zappan kaže, znam kako stvar funkcionira...![]()
moram probat pa ću ti vjerovat... a s obzirom da si eskiviro u subotu, izrazit ću svoju sumnju u to![]()
![]()
Kaj je bilo u subotu, zabravio sam??![]()
Aaaa, misliš na onu 'novost u forumu'... eh duboko se ispričavamali i dalje tvrdim da ta opcija nije bila kod mene..
hmm... al to je bilo u ponedjeljak... ma kaj je bilo u sub? Nemrem se sjetit i bed mi je da nisam nekom nešto...![]()
Ili me nije bilo jer sam se oporavljao od petka...? JoooJ, reci kaje?
Zadnji uredio whiteboy : 06-05-2003 u 20:22
Prvi napredak u karijeri...
Makar je krenulo...
a niko nije dobio Samsung?
Ako si gladan pojedi nesto
uuups.. sorry, bijah te zamijenio s vikijemPoslao: whiteboy
Kaj je bilo u subotu, zabravio sam??![]()
![]()
NHF![]()
Mislim da je Hrc nešto spominjao da bi htio samsung a i primjetio sam da dečko stvarno prati tog proizvođača pa često stavlja novosti na taj forum ali jedini bed kaj nije baš često na forumu...
A ni novih postova u samsungu pa...
dmi se raspistoljio
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Bookmarks