hehe, i ja se to pitam.
JA ju procitam samo kad mi dodje obavijest na mail![]()
neka otvori novu temu, rekao sam već.... za svaku moderaciju foruma nova tema u kojoj će se to raspraviti. ova je i u nekim drugim vodama i debelo na četvrtoj stranici, mnogi to ne čitaju.
otprilike bi trebao naslov biti da se iz njega vidi tko i za što traži moderaciju da članovi odmah prepoznaju o čem se radi. pitam se koliko nas još čita temu na četvrtoj stranici.
hehe, i ja se to pitam.
JA ju procitam samo kad mi dodje obavijest na mail![]()
Forumaš godine :)
ahhh, tko mi je kriv kad sam zakasnia; siemens ima svoje moderatore, pa ja ostao kratkih rukava![]()
maraschino - PTICICA
Po meni je Šljaka prvi za moderatora za siemens u slučaju da zatreba pomoć vikiju i gogu...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
on to nezeli, vec je bilo rasprava o tome
Znam... tj. reko je da nema ništa protiv ako vikiju zatreba pomoć ali zapp je reko da vikiju sasvim OK ide pa da još nema potrebe... itd. -> Pročitao sam je sve rasprave od početka ovog foruma.![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma da, viki je super![]()
maraschino - PTICICA
E ljudi bi li ja mogo moderirat samsung ili digitalni fotoaparati?Jako bi mi drago bilo kad bi mi dali nešto od toga(iako bih više volio digital.fotoaparati sekciju)
hehe, ne znam ti ja ali znam da je za aparate zagrijan NIMDA
hehe... daniele... ne mogu dat nekome tko nije često na forumu moderiranje foruma.. da si češće tu, znao bi i kako se prijavit za moderiranje... (hint: vidi ovu temu malo podrobnije.... hint 2: pokaži se aktivnošću na forumu pa onda traži da budeš moderator kad te ljudi upoznaju i vide da se kužiš u tematiku koju pokriva taj forum).
![]()
e pa sad Zappane vidim ja da mi nema druge nego da ja privatim tamo nekog moderiranja. Gledam ja malo okolo gdje ima slobodno pa vidim ja ima tu neki unlocking telefona i imam ja čak 3(slovima tri, da ne bi bilo zabune,nedaj bože) u zadnji mjesec dana. Ako to nije dovoljna kvalifikacija onda ti ja ne znam što više treba. Imam ja volju veliku ko kuća, ma što kuća,ko neboder. Ma znaš, baš nešto razmišljam, neću ja samo taj jedan, hoću ja sve koji su ostali slododni. Ako nemam kvalifikacije, samo ti reci što treba, ljudi smo dogovorit ćemo se, zar ne Zappane moj vrli i dični.
Živ ti meni bio i dobra zdravlja i nemoj sad da ja dugo čekam na odgovor i nemoj da me razočaraš.
ovo ti je samo da se lakše odlučiš.
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Cudi me sto sljaka vec prije nije dobio neki dio foruma za moderirati...
Dobar je to covjek, meni je puno puta pomogao kada se zimenz stekao... i mnogi jos... no ti su vec moderatori ionako...
AFAIK sljaka nije htio nista moderirati...
Da ne bi bilo zabune, ovo gore je parodija. A kaj se tiče mog moderiranja odavno je dogovoreno ako viki i gog posustanu ili izgube volju...., mislim da je sve jasno.
Ima ljudi, svaka čast onim drugima, koji misle da je moderiranje samo privilegija, a ne i velika obaveza, pa se guraju, a da unaprijed ne razmisle.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Može li se bit moderator svih moderatora?
može admin![]()
maraschino - PTICICA
može. ako smatraš da svoj posao ne obavljaju kak se spada, imaš ih mogućnost prozivati/kritizirati i tako dalje.... naravno, ako imaš razloga za to i čime potkrijepiti da svoj posao ne obavljaju kak bi trebali.Poslao: miško
Može li se bit moderator svih moderatora?
jel dovoljno? da ne misliš da su moderatori nedodirljivi... mislim, jesu ako svoj forum održavaju kak bi trebalo...![]()
Poslao: zappan
može. ako smatraš da svoj posao ne obavljaju kak se spada, imaš ih mogućnost prozivati/kritizirati i tako dalje.... naravno, ako imaš razloga za to i čime potkrijepiti da svoj posao ne obavljaju kak bi trebali.
jel dovoljno? da ne misliš da su moderatori nedodirljivi... mislim, jesu ako svoj forum održavaju kak bi trebalo...![]()
Meni je super ugodno na ovom forumu, zaista je jedini kojeg sam do sada iskusio a da nije deprimantan.
Što se tiče kvalitete obavljanja nekog posla, odavno mi je jasno da nitko nije nezamjenjiv. Da li moderatori dobro obavljaju svoj posao?.... Kako bih ja na to mogao dati odgovor kada ne znam šta im je posao?...Po mom mišljenju sve dok je pristup forumu besplatan dotle nema mjesta kritici ljudima koji ga održavaju.![]()
@Miško & Zappan A da mi otvorimo nadforum za tekuću problematiku i da ga zajedno moderiramo
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
... pa da se pretvori u PODforum...
NE MOŽE!!!
Usput a gdje smo mi - ostatak???
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
ma ja ne mogu sebe moderirat a kamoli forum![]()
Ti "uzmi" Samsung ja cu Digitalce i obojici nam gubaPoslao: Daniel Morales
E ljudi bi li ja mogo moderirat samsung ili digitalni fotoaparati?Jako bi mi drago bilo kad bi mi dali nešto od toga(iako bih više volio digital.fotoaparati sekciju)
Ako si gladan pojedi nesto
pa ajde razmisli si malo što bi sve trebao biti posao moderatora... i kako bi se moderator trebao ponašati u forumu koji moderira, te kako se ne bi trebao ponašati. nije neka naukaPoslao: miško
Da li moderatori dobro obavljaju svoj posao?.... Kako bih ja na to mogao dati odgovor kada ne znam šta im je posao?...![]()
pa da. par puta si ti to vec rekao![]()
Bookmarks