Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 1255

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Sony Ericsson K510
    Operater
    MOBI'S, VIP
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hehehe
    evo da se i ja ukljucim u ovu temu..... koja je jako siroka pa cu vjerovatno ponoviti sto ste vi VJEROVATNO dosta puta do sad rekli.... GOTOVO SVE I JEDNA MOTOROLA KOJA TRENUTNO IMA NA TRZISTU a (croatie, srbije i okolnih zemalja) a malo je modernija PRILIKOM otkljucavanja se mora otovriti tj. uraditi test point. Onaj ko nije vjest sa sjecenjem limova preporucujem mu da to ne radi jer lako moze roknuti telefon da vise nikad ne upali. modeli koji se ne moraju otvarati prilikom unlock-a su motorole c261, w375, w220, c118, c139....... al njih ne mozete ni uraditi sa free programom vec samo sa profesionalnim alatom koji se zove smart clip ili roker dongl.
    toliko od mene, pozdrav

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2005
    Bodovi
    14.513
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.513, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao hwk crack Pregledaj post
    hehehe
    evo da se i ja ukljucim u ovu temu..... koja je jako siroka pa cu vjerovatno ponoviti sto ste vi VJEROVATNO dosta puta do sad rekli.... GOTOVO SVE I JEDNA MOTOROLA KOJA TRENUTNO IMA NA TRZISTU a (croatie, srbije i okolnih zemalja) a malo je modernija PRILIKOM otkljucavanja se mora otovriti tj. uraditi test point. Onaj ko nije vjest sa sjecenjem limova preporucujem mu da to ne radi jer lako moze roknuti telefon da vise nikad ne upali. modeli koji se ne moraju otvarati prilikom unlock-a su motorole c261, w375, w220, c118, c139....... al njih ne mozete ni uraditi sa free programom vec samo sa profesionalnim alatom koji se zove smart clip ili roker dongl.
    toliko od mene, pozdrav
    nisi u pravu.
    v360 se moze unlockat bez tp-a. imas tu na forumu thread unlock v360 bez tp, provjereno je i radi. pozz
    "Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick

Forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Sony Ericsson K510
    Operater
    MOBI'S, VIP
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja imam servis i ne zajebavam se sa free programima..... imam smart clip box i snjim radim sve i jednu motorolu bez ikakvih problema, ja i l2, l6, i dosta njih sad mogu raditi bez test pointa STO GOTOVO NIKAD NE RADIM jer se aparat mora flesati a musterija gubi sve sa telefona (to je jedina mana). Sve motorole kod mene u servisu budu otkljucane kroz 15-tak minuta maximalno, tak da musterije pricekaju....... i radim sa test pointom sve osim kad musterija naglasi 2,3 puta da mu podatci koji se trenutno nalaze na telefonu ne trebaju, pozdrav.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2005
    Bodovi
    14.513
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja nemam servis i zajebavam se sa free programima, i nemoj sirit krive informacije koje nisu tocne.
    kakve veze imaju tvoje musterije?????
    ti si rekao da se mdoernije motorole nemogu unlokat bez tp-a, evo buraz ovdje imas na forumu da se moze pa malo razmisli, i ovo kada jednom napravis ne traje vise od 10 min.
    a kaj se tice smartbox-a, jako skupo da bi si sam kupio za sam svoju motorolu, a tih 50 kn kaj ustedis kaj si ga covjek sam unlocka doma, i nije za bacit. a uzitak da si sam napravio nesto za sto kao treba strucna oprema je velik!!!!!!!!!! pozzzz......
    "Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27
  2. unlock motorola c 350
    By ramswaper in forum Motorola
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 15-08-2005, 22:37
  3. Unlock Motorola A1000 pomocu IMEI-a?
    By Maxxq in forum Motorola