A neznam što bi moglo biti, jeli ti u p2k easy tool namišteno za v360v?Izvorno postao night_whisper
A neznam što bi moglo biti, jeli ti u p2k easy tool namišteno za v360v?Izvorno postao night_whisper
ja jedino šta nemogu je da uključim Full repair
a probo sam i s v360 i v360v
dosad sam koristio Easy tool 3,7 , a sad sam iskoristio 4,1 i javlja mi drugu grešku (istu grešku mi javi i kod repair funkcije i kod unlocka)
za v360
Connecting to phone ...
Connected to: 'Motorola Flash'
Connected OK
Bootloader version: 0300
Sending loader to phone ...
ERROR: Receiving READY
ERROR: Send loader failed (2)
za v360v
Connecting to phone ...
Connected to: 'Motorola Flash'
Connected OK
Bootloader version: 0300
Sending loader to phone ...
ERROR: Receiving READY
ERROR: Send loader failed (2)
imam motorolu v360v (mislim jer ovo v na kraju označava vodafone a mobitel je bio vodafone {debrandiro sa ga})
Da ponovim! Nije ti uspio unlock pa sad moras prvo napraviti repair i tek kad njega uspjesno odradi onda ispocetka unlock! Kako ti vise nije vodafone stavi v360 i probaj sa easy 3.9 ja sam s njim ovaj tjedan poslje svog otkljucao jos 3 i samo mi je zadnji uspio iz prveIzvorno postao night_whisper
EDIT: Taj eror ti napise kada se izgubi kontakt tj. odvoji baterijameni se desilo par puta pa znam
![]()
daj napiši link za download p2k easy tool 3,9 (imam verzije 4.1 i 3.7) nemogu nać 3,9 pa mi daj link (ali besplatan)
koliko dugo moram držat bateriju dugo kad na programu piše unlocking/repairing
Zadnji uredio Inovator : 16-12-2006 u 11:16
dok ne napiše da je obavio radnju
Search je zlata vrijedan http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=6895&page=6Izvorno postao night_whisper
Inovator ti je sve objasnio![]()
Bookmarks